La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

Helena Garcia Melero com mai l'has vist: amb malles curtes i sense maquillar

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

La presentadora de la televisió pública catalana, Helena Garcia Melero, s'ha deixat veure amb una imatge molt diferent de la que mostra quan es posa davant les càmeres.

Què sabem? La presentadora del programa Tot es mou, Helena Garcia Melero, ha deixat a molta gent amb la boca oberta apostant per la comoditat i naturalitat. Un aspecte del qual ha fet gala durant les últimes hores, en ple centre de Barcelona. Concretament a l'avinguda Diagonal.

Què ha passat? Helena Garcia Melero, aquest cap de setmana, el diumenge 18 de juny, ha estat una de les participants de la cursa que l'emissora Catalunya Ràdio ha organitzat per celebrar el seu 40 aniversari. Una cursa d'uns cinc quilòmetres aproximadament, entre l'avinguda Diagonal i Sant Joan Despí, on també han participat altres presentadors de TV3 i Catalunya Ràdio com Xavier Grasset, Cristina Riba o Marta Montaner, que ha fet la cursa estan embarassada.

En profunditat: La imatge que ha publicat Helena Garcia Melero en el seu compte d'Instagram ha rebut tota mena de comentaris i 'm'agrada'. Una estampa on la presentadora de TV3 apareix amb alguns dels seus companys del programa Tot es mou, que des del passat setembre ocupa la franja dels matins a la cadena pública. Melero, molt diferent de com es deixa veure per la televisió, apareix amb malles curtes de color negre, vambes d'una coneguda marca esportiva i la cara al natural, sense gota de maquillatge. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Garcia Melero (@hgmelero)

A més: Alguns dels comentaris que es poden llegir a la imatge que ha compartit la presentadora són: "Quin equipàs", "Sembles una nena", "M'encantes", "Sou els millors" o "S'haurà de repetir". Melero per la seva banda ha escrit: "La cursa dels 40, més que una festa d'aniversari. Gràcies a tots els qui heu fet possible arribar fins aquí".

Per acabar: Helena Garcia Melero és una gran amant de l'esport. En més d'una ocasió, a través de les seves xarxes socials, ha compartit fotos seves participant en competicions de natació o de córrer.