La Jungla
Imatge de la cursa dels 40 anys de TV3
Foto: Imatge de la cursa dels 40 anys de TV3 | TV3
Famosos

Famosa presentadora de Catalunya Ràdio sorprèn i corre embarassada a la cursa de TV3

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Imatge de la cursa dels 40 anys de TV3
Foto: Imatge de la cursa dels 40 anys de TV3 | TV3

TV3 i Catalunya Ràdio han fet aquest diumenge la cursa per celebrar els 40 anys d'emissions. Un recorregut de sis quilòmetres entre l'avinguda Diagonal i Sant Joan Despí, que ha comptat amb les cares més conegudes de la corporació: Helena Garcia Melero, Xavier Graset, Cristina Riba... i una presentadora molt popular que està embarassada.

Què en sabem? Entre els 5.000 participants de la cursa també hi havia una part de l'equip d'XL de Catalunya Ràdio, amb dos dels seus tres presentadors al capdavant. No hi va anar Juliana Canet, però sí que hi eren Roger Carandell i Marta Montaner, en ple segon trimestre de l'embaràs

En detall: Marta Montaner va creuar la línia de meta en la posició 3.844, i va trigar una hora i vint minuts a completar la cursa. Una estona abans ho havia fet Roger Carandell, que va quedar en el lloc 822 després d'acabar el recorregut en 32 minuts.

A més, el campió de la cursa va ser Artur Bossy, amb una marca de 18:27; seguit d'Abel Carvajal, amb 18:39; i la tercera posició del podi per Bilal Ziadi, amb 18:43.

D'on venim? El passat 14 de maig, Marta Montaner va anunciar públicament que està embarassada. Amb 30 anys, la locutora serà mare primerenca d'una nena que es dirà Nina.

Categoria: La Jungla