La Jungla
Albert Rivera i Malú, en una imatge d'arxiu
Foto: Albert Rivera i Malú, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Albert Rivera, destrossat: tot el que sabem de la ruptura amb Malú

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Albert Rivera i Malú, en una imatge d'arxiu
Foto: Albert Rivera i Malú, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Albert Rivera i Malú han tallat. Després de mesos de rumors sobre una possible crisi entre ells, aquest diumenge sembla que s'ha confirmat la ruptura de la parella, que té una filla de tres anys en comú.

Què en sabem? Segons ha avançat aquest diumenge el programa Socialité de Telecinco, Rivera i Malú fa mesos que van trencar. Així ho assegura un testimoni, de qui no donen el nom. L'exlíder de la fracassada Ciutadans ho hauria explicat en el concert de Rosalía del Primavera Sound a Madrid.

Què diuen?

  • "Albert Rivera està trencat després de la ruptura amb Malú".
  • "Fa uns dies vaig coincidir amb ell en un concert a Madrid, i allà va deixar clar a qui li acompanyava que estava destrossat, que no porta gens bé estar sense Malú".
  • "Explicava que encara no ha superat la ruptura, i això que ja fa mesos que no estan junts".
  • "Ell la continua trobant a faltar i per motius obvis tenen contacte, però clar, ja res és el que era i li segueix passant factura".

D'on venim? Des que van començar la seva relació ja fa cinc anys, Rivera i Malú s'han deixat veure molt poques vegades en públic. El primer cop, quan van sortir de l'hospital per la gastroenteritis que va patir l'exlíder de Ciutadans el juny de 2019; també van aparèixer davant de la premsa quan van tenir la seva filla Lucía el juny de 2020. Poques vegades més. Per aquest motiu, ha estat habitual durant tot aquest temps que sorgissin rumors de crisi periòdicament, tot i que no ho havien fet amb tanta intensitat com en els últims mesos.

A més, en les darreres setmanes havien crescut encara més les alarmes, quan la cantant va reaparèixer a finals de maig en un acte familiar sense Rivera. Era la comunió d'un familiar. Malú va compartir fotos de la trobada, amb altres membres de la família i el seu pare, Pepe de Lucía, germà del recordat guitarrista Paco de Lucía. Alegria desbordada i ni rastre del seu nòvio, una absència que va generar multitud de comentaris i que ara té una explicació: la parella està trencada.

Categoria: La Jungla