La Jungla
Foto: | Antena 3
Televisió

La catalana Susanna Griso molt dura contra Shakira en el seu programa d'Antena 3

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

La presentadora catalana Susanna Griso ha demostrat, durant el matí del divendres 16 de juny en el seu programa Espejo Público, la poca simpatia que té cap a la cantant Shakira.

Què sabem? En les últimes hores no es deixa de parlar de la polèmica que la cantant Shakira manté amb Hisenda. Una polèmica per la qual haurà de tornar a Barcelona a finals d'any per celebrar un judici que condicionarà el seu futur en el món de la música.

Què ha passat? Ha estat parlant de la situació que Shakira manté amb Hisenda, quan Susanna Griso no s'ha mossegat la llengua i ha deixat molt clara la seva postura en contra de la cantant. El cas és que Shakira diu que a Espanya, en termes de música, genera pocs ingressos si ho compara amb llocs com Grècia o Turquia. Unes paraules amb les quals Susanna Griso està en complet desacord: "Això no és veritat. No em puc creure que ella facturi la mateixa quantitat de diners a Espanya que a Grècia o a Turquia. Ja em perdonareu. Espanya és un mercat llatí que té molta més força que Grècia o Turquia", ha dit la presentadora catalana.

A més: Parlant de tota la polèmica de Shakira amb Hisenda, Susanna Griso ha anat un pas més enllà i ha dit que si la de Barranquilla fes una cançó en contra d'Hisenda segurament generaria molt més interès que fent les cançons que fa en contra de Gerard Piqué o Clara Chía. Les paraules textuals de Griso han estat: "Si treu una cançó contra el fisc tindria més suport que amb la que ha tret contra Piqué i Chía". Temes com el que va fer a principi d'any amb Bizarrap, o com el que ha avançat durant les últimes hores a través de les seves xarxes, una col·laboració amb Manuel Turizo.

Per acabar: El judici de Shakira contra Hisenda, tal com va informar El Periódico fa unes setmanes, està previst que comenci el dia 20 de novembre i acabi el dia 14 de desembre. Un judici on està previst que hi intervinguin unes 200 persones per declarar a favor de Shakira, després d'estafar, presumptament, un total de 14,5 milions d'euros a Hisenda entre els anys 2012 i 2014, quan vivia a Barcelona i estava molt enamorada de Gerard Piqué.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Antena 3 Shakira