Fanzone
Piqué i Guardiola durant un partit del Barça
Foto: Piqué i Guardiola durant un partit del Barça | efe
Barça

Shakira: "Gerard i Guardiola tenien una relació super tensa, de 'te'n vas tu o marxo jo'"

Temps de lectura: 3 minuts
Piqué i Guardiola durant un partit del Barça
Foto: Piqué i Guardiola durant un partit del Barça | efe

Que la relació entre Gerard Piqué i Pep Guardiola en l'etapa final com a entrenador del millor Barça de la història va ser tensa no és cap secret. El mateix exdefensa culer ho ha explicat públicament en diverses vegades. Fa un any, Shakira, la seva exparella, ho va explicar amb pèls i senyals en el context de la investigació contra la cantant per frau fiscal.

Què en sabem? La colombiana ho explicava el 6 de juny de 2019 en una petita sala dels jutjats d'Esplugues de Llobregat, on va desgranar una gran quantitat de detalls sobre la seva vida privada, segons publica El País. 

  • Durant la seva declaració, Shakira parla sobre la difícil relació entre Piqué i Guardiola i explica que el jugador va valorar la possibilitat de marxar del FCB i anar al Manchester United.
  • L'argument de defensa de la Shakira passa per exposar que ella no vivia a Espanya i que ni li va passar pel cap instal·lar-se al país perquè el futur professional de la seva parella va estar durant molt temps a l'aire. A més, Piqué era l'"únic vincle que tenia amb Espanya".

Què diu? 

  • "Gerard tenia una relació bastant complicada amb el Barça. Amb Guardiola tenia una relació super tensa, de 'te'n vas tu o marxi jo'". Era una situació que li feia patir moltíssim". 
  • L'acusada explica en seu judicial que va valorar diverses opcions en la seva carrera futbolística, com ara tornar al Manchester United, quan Luis Enrique li va advertir a la seva arribada al Barça que "passaria molta estona a la banqueta". 

A més: Shakira subratlla que hauria viscut a la ciutat de l'equip on Piqué hagués jugat i resta importància al fet de comprar-se una casa a Barcelona.

  • "Compro cases en llocs i això per a mi no suposa un compromís. Tinc cases a Uruguai, Nova York, Miami, Barranquilla, Barcelona… M'agraden perquè és la forma més còmode d'estar, quan vaig allotjar-me prefereixo estar en una casa."

Context: La cantant està acusada de defraudar 14,5 milions d'euros a Hisenda. S'enfronta a 8 anys de presó i una estratosfèrica multa de 23,7 milions d'euros. El judici començarà el novembre.

D'on venim? Piqué ja havia revelat la seva turbulenta relació amb Guardiola en l'última etapa de l'entrenador de Sant Pedor.

  • "Pep és una persona que vol controlar absolutament tot el que passa i en el meu cas vaig començar a sortir amb la Shakira un any abans i, això, al Pep.... bé, la relació va canviar una mica. Després hem mantingut el contacte i la relació és fenomenal i perfecte".