La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Shakira envia un missatge clau al seu amic Alejandro Sanz, que viu un moment fatal

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Des de fa dies se sap que Alejandro Sanz està vivint un moment molt dolent. El cantant hauria patit una gran estafa per part d'un amic seu. També ha deixat la relació amb la seva parella, Rachel Valdés, després de diversos anys d'amor

Què sabem? Shakira i Alejandro Sanz són molt amics. Una amistat de la qual Shakira n'ha fet gala durant les últimes hores. Ho ha fet a través del seu compte d'Instagram on ha publicat un important missatge dedicat al seu gran amic, que sempre ha estat al seu costat i li ha mostrat tot el seu suport. Especialment, durant tota la crisi sentimental viscuda amb Gerard Piqué.

Què ha passat? Després de setmanes encadenant molt males notícies, Alejandro Sanz sembla que comença a remuntar i a aixecar el cap. Ja era hora. I és que el cantant espanyol ha rebut una bona notícia relacionada amb el terreny professional. Una notícia per la qual la seva amiga i confident, Shakira, l'ha felicitat a través de les xarxes.

En profunditat: El cas és que Alejandro Sanz, després de moltíssims anys amb la discogràfica Universal, ha fet el canvi i ara ha passat a formar part de l'equip Sony Music. El mateix equip musical al qual Shakira està vinculada des de fa molts anys. Per aquest motiu la cantant de Colòmbia s'ha alegrat molt pel seu amic i li ha dedicat un missatge a les xarxes per celebrar aquesta nova etapa. "Benvingut a casa, germà", ha escrit la cantant nascuda a Barranquilla que durant les últimes hores ha estrenat un anunci de patates fregides que ha rodat a Barcelona.

Per acabar: Alejandro Sanz, a través del seu compte de Twitter, i després de molts dies publicant missatges inquietants, s'ha pronunciat sobre aquesta nova etapa professional que acaba de començar. "Avui inicio un nou camí, m'uneixo a la família de Sony Music. Amics i música, no puc demanar més", confessa el de Corazón Partío. "Firmo amb tinta de ganes, de reptes i amb la certesa de totes les coses emocionants que començarem a fer junts", sentència.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira