La Jungla
Albert Rivera i Malú, en una imatge d'arxiu
Foto: Albert Rivera i Malú, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Creixen els rumors de ruptura entre Rivera i Malú: detall molt comentat en una trobada familiar

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Albert Rivera i Malú, en una imatge d'arxiu
Foto: Albert Rivera i Malú, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Que Albert Rivera i Malú travessen una forta crisi de parella és un rumor que s'arrossega de fa prop d'un any. L'expolític i la cantant no es deixen veure junts des de fa mesos, i aquest cap de setmana han vist créixer els comentaris que alguna cosa no va bé entre ells.

Què en sabem? Malú ha reaparegut, en les últimes hores, a la comunió d'un familiar. L'artista madrilenya ha compartit les fotos de la trobada, amb altres membres de la família i el seu pare, Pepe de Lucía, germà del recordat guitarrista Paco de Lucía. Alegria desbordada i ni rastre d'Albert Rivera, una absència que ha generat multitud de comentaris.

En detall: Fa poques setmanes, Rivera i Malú eren notícia pel gest d'ella que podia deixar entreveure que passaven una mala etapa, o fins i tot que havien tallat. Es va publicar, el passat mes de març, que la parella s'havia deixat de seguir a Instagram. Però la realitat és que ella mai l'ha seguit; i ell no li dedica likes ni comentaris.

D'on venim? Des que van començar la seva relació ja fa cinc anys, Rivera i Malú s'han deixat veure molt poques vegades en públic. El primer cop, quan van sortir de l'hospital per la gastroenteritis que va patir l'exlíder de Ciutadans el juny de 2019; també van aparèixer davant de la premsa quan van tenir la seva filla Lucía el juny de 2020. Poques vegades més. Per aquest motiu, ha estat habitual durant tot aquest temps que sorgissin rumors de crisi periòdicament, tot i que no ho havien fet amb tanta intensitat com en els últims mesos.

Per acabar: Fa poques setmanes, fonts properes a la parella desmentien la crisi en declaracions al diari ABC. Deien que la parella estava "molt molesta" pels comentaris, i que només volen "mantenir la seva privacitat al màxim". Les mateixes fonts apuntaven que Rivera i Malú fa plans per separat però que "tenen temps de gaudir de la família". Això era el passat mes de març, i en dos mesos les coses poden haver canviat molt i molt.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos