La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Noves fotos de Malú, sense Albert Rivera, que fan créixer encara més els rumors de separació

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Va ser fa unes setmanes quan els rumors de separació entre Albert Rivera i la cantant Malú van agafar molta força.

Què sabem? Malú i Albert Rivera podrien estar separats des de fa temps. Així ho demostren les seves respectives xarxes socials. Per començar Malú no segueix a Instagram a Albert Rivera. Un detall del tot curiós i cridaner, tenint en compte que és el pare de la seva filla. Per altra banda, les imatges que ha publicat Malú en les últimes hores donen evidencia que tots dos estan passant les vacances de Setmana Santa per separat.

Què ha passat? La cantant Malú, en el seu compte d'Instagram, ha penjat unes fotos que han servit per incrementar els rumors de separació entre ella i Albert Rivera. La cantant Malú ha visitat un centre situat a Madrid, que es dedica a acollir i cuidar animals que han estat maltractats i abandonats. Unes imatges on l'artista apareix abraçant a una cabra, donant llet a un gat petit, fent carícies a un gos de pèl blanc i jugant amb una vaca. Les imatges són les següents:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malú (@_maluoficial_)

En profunditat: Una publicació a Instagram que no ha passat desapercebuda pels seguidors de la cantant. Les fotos de Malú rodejada per animals acumulen molts 'm'agrada' i també comentaris. "Moro d'amor", "Quines imatges més maques", "M'agrada que et comprometis tant amb els animals", "Quin cor tens" o "Ets la millor" són alguns dels comentaris que es poden llegir.

A més: Albert Rivera en el seu compte d'Instagram ha penjat una imatge per deixar constància que està passant les vacances de Setmana Santa a Màlaga, sense la seva parella, Malú, que tal com ha demostrat en el seu compte d'Instagram es troba a Madrid.

Per acabar: Els rumors de separació entre Malú i Albert Rivera ja fa temps que van sonant, tot i que en els últims mesos han anat a més. Especialment, després que el passat 16 de març la cantant celebrés el seu aniversari i Albert Rivera no la felicités per Instagram. Un detall que va cridar l'atenció de molts. I això que Malú va compartir una foto seva, menjant un enorme pastís fet de xocolata. "Moltes gràcies a tots per les felicitacions. Ha estat un dia molt màgic i especial", va assegurar la cantant. Un dia màgic i especial on Albert Rivera no la va felicitar. Ruptura a la vista?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram