Open Melon
Foto: | Europa Press
Política

Albert Rivera torna del seu desterrament polític com a columnista

Foto: | Europa Press

L'exlíder de Ciutadans Albert Rivera ha tornat del seu desterrament polític per fer-se columnista de la premsa de dretes espanyola. En el seu primer article d'opinió ha demanat la "inhabilitació moral" de la ministra d'Igualtat, Irene Montero, i el president espanyol, Pedro Sánchez, per la llei de 'nomes sí és sí' i la derogació del delicte de sedició.

Al detall: Rivera serà opinador del diari digital 'The Objective', situat en l'espai de dretes dins de la premsa espanyola. L'exlíder de Cs firmarà un article mensual en el digital, on abordarà "diversos temes de gran importància".

Què diu?  Rivera ha assegurat que impulsar i aprovar una llei com la de 'només sí és sí' o la reforma del Codi Penal per suprimir la decisió, "tindrà nefastes conseqüències per la protecció dels ciutadans i la unitat nacional".

  • Per aquest motiu, ha esgrimit que aquest fet hauria d'"inhabilitar moralment" a Montero i Sánchez perquè no segueixin sent càrrec públic.

A més: Ha llençat un dard a l'executiu de PSOE i Unidas Podemos i els ha acusat de practicar "populisme electoral" i "sectarisme ideològic".

  • "Legislar en calent, ja sigui per populisme electoral, per sectarisme ideològic o per beneficar-se personalment, sempre és un bumerang a mig o llarg termini".
  • També ha aprofitat en la seva columna d'opinió per carregar contra Sánchez directament: "Creure que un és millor president simplement perquè aprova moltes lleis, és un mal comú en la política".
Categoria: Open Melon
Etiquetes: Ciutadans Sedició