Open Melon
Albert Rivera a l'esquerra i Begoña Villacís a la dreta
Foto: Albert Rivera a l'esquerra i Begoña Villacís a la dreta
Ciutadans

Mala maror a Ciutadans: Albert Rivera reapareix amb la rival d'Arrimadas

Albert Rivera a l'esquerra i Begoña Villacís a la dreta
Foto: Albert Rivera a l'esquerra i Begoña Villacís a la dreta

Mala maror a Ciutadans en un moment delicat pel partit, que es veu immers en un procés de refundació, que pot suposar el relleu d'Inés Arrimadas com a presidenta del partit. En aquest context, l'exlíder de Cs Albert Rivera ha reaparegut, després de dos anys lluny de la política, en un acte, molt a prop de la que s'erigeix en nova candidata a liderar la formació taronja i vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís.

Per què és important? Ciutadans tindrà la seva assemblea general de refundació al gener, que podria suposar el punt final d'Arrimadas com a presidenta dels taronges. 

  • Rivera s'ha deixat veure en comptagotes i ara ha tret el cap en un acte, assegut amb Villacís, la rival d'Arrimadas per liderar Cs.

Què sabem?

  • En la sala de conferències del Club Siglo XXI, Albert Rivera ha celebrat un acte rodejat de la vella guàrdia de Cs i on l'única absència rellevant ha estat la d'Arrimadas. Aquesta, segons El Confidencial, ha dit que es trobava fora de Madrid.
  • Segons El Español, a Arrimadas li ha molestat l'acte, igual que al seu nucli dur.

Context: Molts simpatitzants i afiliats de Ciutadans consideren que el temps d'Arrimadas ha acabat i volen un nou lideratge que tregui la formació de la tendència cap a la baixa, en vots i importància. 

  • En qualsevol cas, existeix un debat obert en torna als dos possibles lideratges, Villacís o Arrimadas. I la foto de Rivera amb Villacís, marca un posicionament clar i crea mala maror dins dels dirigents taronges.
Categoria: Open Melon
Etiqueta: Ciutadans