Política
Inés Arrimadas
Foto: Inés Arrimadas | ACN
Desjudicialització

PP, Ciutadans i Vox carreguen contra la derogació de la sedició

Inés Arrimadas
Foto: Inés Arrimadas | ACN

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat que aquest divendres PSOE i Podem registraran una proposta de derogació del delicte de sedició. S'eliminarà del Codi Penal i serà substituït per un de delictes públics agreujats. PP, Ciutadans i Vox s'han manifestat després de l'anunci de Sánchez.

Què diu Ciutadans? Inés Arrimadas ha acusat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de "desballestar" el Codi Penal per fer-lo "a mida dels condemnats per sedició".

  • La líder de Cs ha opinat que és "un antecedent molt perillós i una cessió arbitrària al separatismes només per seguir a Moncloa". I ha reblat, sobre el president espanyol: "No té límits".

Què diu el PP? La número dos del PP i portaveu del partit al Congrés, Cuca Gamarra, ha criticat que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, fa "un Codi Penal a mida dels sediciosos per aprovar uns pressupostos". 

  •  "Sánchez paga puntualment als seus socis les hipoteques que li permeten continuar a la Moncloa a costa de la igualtat davant la llei".

Què diu Vox? Santiago Abascal també ha reaccionat a l'anunci de Sánchez, ho ha despatxat amb un simple tuit amb la paraula "traidor".

A partir d'ara: El debat es traslladarà al Congrés dels Diputats, on demà PSOE i Podem registraran la proposta de derogació del delicte de sedició.

Categoria: Política
Etiquetes: Ciutadans PP