La Jungla
Dave Zulueta, en una entrevista al 'FAQS' de TV3
Foto: Dave Zulueta, en una entrevista al 'FAQS' de TV3 | TV3
Famosos

Dave, el 'triunfito' andalús que va aprendre català, presenta el seu nòvio del Maresme

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Dave Zulueta, en una entrevista al 'FAQS' de TV3
Foto: Dave Zulueta, en una entrevista al 'FAQS' de TV3 | TV3

Dave Zulueta té nòvio. El cantant de Cadis, que es va fer famós arrel de la seva participació a OT 2018, de seguida va guanyar popularitat a Catalunya quan va revelar que parlava català. Ara ha presentat la seva parella, també catalana.

Què en sabem? El nòvio de Dave Zulueta és un jove que es diu Pol Mansachs. Té 25 anys i és de Calella (Maresme), tot i que viu a Barcelona. És cineasta, i dirigeix els seus propis projectes audiovisuals des de la productora Vivirrodando Films, i el passat mes de novembre va estrenar la pel·lícula Avemaria.

En detall: En un fil de Twitter on els usuaris pengen la seva foto preferida amb la seva parella, el nòvio català d'en Dave ha compartit la imatge dels dos junts. És aquesta:

Reacció: La foto ha rebut centenars de comentaris en qüestió de minuts, i el cantant –que mai no ha amagat la seva orientació sexual– ha denunciat la "bifòbia del col·lectiu" a les respostes.

D'on venim? Dave Zulueta va generar un gran interès dels mitjans catalans quan, durant la seva participació a OT 2018, va explicar a Manu Guix que havia après català des d'Andalusia. Tot va començar en una excursió a Burgos amb la família. Els seus pares van posar al cotxe una cançó de Joan Manuel Serrat, que es va convertir en el seu cantant preferit. Així que va decidir aprendre la seva llengua per entendre les lletres. Després va seguir amb els llibres d'autors com Àngel Guimerà o Albert Espinosa, per acabar mirant pel·lícules del tipus Barcelona, nit d’estiu, La propera pell o Herois i un munt de sèries de TV3.

Categoria: La Jungla