La Jungla
'Tot són problemes', aquest divendres
Foto: 'Tot són problemes', aquest divendres | TV3
Televisió

Famós presentador de TV3 s'acomiada: li cancel·len el programa per mala audiència

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
'Tot són problemes', aquest divendres
Foto: 'Tot són problemes', aquest divendres | TV3

Patrick Urbano diu adeu. El presentador de Tot són problemes deixa de conduir el programa on ha treballat en l'últim any, després que TV3 hagi decidit cancel·lar-lo. El motiu, les males audiències que ha acumulat durant mesos.

Què diu Patrick Urbano?

  • "Ha estat un any intens, però tots els programes han de morir perquè en neixin de nous, així és la tele i sempre ho serà".

En detall: El presentador de Tot són problemes, de forma conjunta amb Juliana Canet i Serapi Soler, augura que aquest no és el final del camí de la seva aventura televisiva. "Ens tornarem a veure, màquines", obre la porta a la possibilitat de tornar a TV3.

D'on venim? Tot són problemes es va estrenar el setembre, però en tot aquest temps no ha aconseguit enganxar els espectadors. Prova d'això són les males xifres aconseguides durant el juny, després de set mesos a les pantalles.

  • Divendres 2 de juny, el programa de Patrick Urbano va fer un 8,5% de share, per darrere d'Aquí la tierra (TVE) i Pasapalabra (Atena 3).
  • Una setmana més tard, el dia 9 de juny, Tot són problemes pujava quatre dècimes, fins al 8,9% de quota de pantalla.
  • El dia 16 de juny, el programa s'acomiadava amb un 9,7%, i tampoc no va poder superar els seus competidors a TVE i Antena 3.
Categoria: La Jungla