La Jungla
Foto: | Movistar+
Televisió

Andreu Buenafuente torna a TV3 amb un programa d'entrevistes a persones anònimes

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Movistar+

El còmic de Reus, Andreu Buenafuente, arriba a un acord amb la televisió pública catalana, TV3, per estrenar un nou format a partir del setembre.

Què sabem? Va ser durant les vacances de Nadal de l'any passat quan Andreu Buenafuente va aparèixer a TV3 durant la nit de Sant Esteve. Ho va fer amb un programa que només va durar una nit on, a partir d'un monòleg, va retre homenatge al cinema en català.

Què ha passat? Segons informa avui divendres 16 de juny el diari ARA, el de Reus, Andreu Buenafuente, ha arribat a un acord amb TV3 per estrenar un nou programa a partir del setembre. Un programa produït per les productores El Terrat i MediaPro on el marit de Sílvia Abril entrevistarà a persones anònimes. La cadena pública, que començarà a promocionar el programa de Buenafuente durant els pròxims dies, també farà una crida a totes aquelles persones que vulguin mantenir una conversa amb Buenafuente davant de càmeres.

En profunditat: Un programa d'entrevistes, que es dirà Vosaltres mateixos, que està pensat per emetre's a la plataforma en streaming de la cadena. D'aquesta manera el programa de Buenafuente serà un reclam perquè els espectadors comencin a fer ús de la plataforma de TV3. Serà més endavant quan el programa d'Andreu faci el salt a la petita pantalla i es pugui veure a través de la televisió.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreu Buenafuente (@andreubuenafuente)

Per acabar: Un desig fet realitat del presentador nascut a Reus, que arriba temps després d'acabar el programa que presentava a Movistar+, Late Motiv, que es va acomiadar dels espectadors a finals de l'any 2021. Un programa d'entrevistes i entreteniment que es gravava a Madrid. Des de fa anys el presentador havia manifestat el seu desig de tornar a treballar a Catalunya amb un programa propi i finalment s'ha complert. Després de l'estiu Andreu Buenafuente tornarà a TV3.

Categoria: La Jungla