La Jungla
Frank Blanco i Carles Francino a 'El Circ'
Foto: Frank Blanco i Carles Francino a 'El Circ' | 8tv
Televisió

8tv als Ondas amb Buenafuente, Colau i Francino: "Vas amb bastó? Perdó si t'he ofès"

Barcelona.
Frank Blanco i Carles Francino a 'El Circ'
Foto: Frank Blanco i Carles Francino a 'El Circ' | 8tv

El Gran Teatre del Liceu ha acollit aquest dimecres al vespre l'entrega dels premis Ondas. I 8tv hi ha estat amb un equip del programa El Circ, abans i després de la gala. Per les càmeres del programa de Frank Blanco han passat alguns dels premiats: Andreu Buenafuente, Jordi Hurtado... i Carles Francino, amb una aparició sonada.

Al detall: Un cop acabada la cerimònia, Walter Capdevila tenia el repte de portar algú al plató de Sant Just Desvern. Ho ha intentat amb Francino, que recollia l'Ondas a la seva trajectòria. Però no hi ha hagut manera: "No, me'n vaig a dormir". El presentador de La ventana de Cadena SER no s'ha animat a visitar El Circ aquesta nit, però ha deixat aquesta anècdota: de bracet amb el reporter, li ha acabat preguntant si necessitava ajuda per aguantar-se. "Ets d'anar amb bastó o encara no? Perdona si t'he ofès". Aquí el moment:

A més, des de la Rambla de Barcelona Capdevila ha entrevistat també Buenafuente i Sílvia Abril, Jordi Hurtado, Luz Casal, Manu Carrasco o Jordi Basté. No s'ha aturat l'alcaldessa Ada Colau, que ha confessat que coneix El Circ de 8tv. El veu? No ho ha dit.

Repte superat. Finalment, Walter Capdevila ha trobat algú que sí que ha volgut visitar l'espai de Frank Blanco: Llum Barrera, una de les dues presentadores de la gala. L'actriu mallorquina no ha dubtat, i ha pujat a la furgoneta d'El Circ per participar dels darrers minuts del programa.

Per últim: Llum Barrera només ha demanat "un ColaCao" per anar a El Circ, i li han acabat portant "una xocolata de merda de 15 cèntims de màquina". Amb galetes, per sucar. L'humorista s'havia despertat a quarts de set del matí a Madrid, havia fet La Ternuna al teatre, agafat un AVE a Barcelona i presentat la gala dels Ondas. "Surto, ve un reporter de 8tv i em lieu aquesta". El programa acabava passada la una de la matinada. Aquest dijous, Barrera tenia un avió a l'aeroport del Prat a les 7:00. Si se li han enganxat els llençols i no hi ha arribat, culpa de Frank Blanco.

Categoria: La Jungla