La Jungla
Helena Garcia Melero, aquest dilluns a 'Tot es mou'
Foto: Helena Garcia Melero, aquest dilluns a 'Tot es mou' | TV3
Televisió

Helena Garcia Melero, possible nou fitxatge de Gerard Piqué: de TV3 a la Queens League

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Helena Garcia Melero, aquest dilluns a 'Tot es mou'
Foto: Helena Garcia Melero, aquest dilluns a 'Tot es mou' | TV3

Després de l'èxit de la Kings League de Gerard Piqué, la Queens League —la versió femenina de la competició— ja escalfa motors. N'ha parlat Gerard Romero aquest dilluns a Tot es mou de TV3. Amb sorpresa inclosa: ha volgut fitxar Helena Garcia Melero de presidenta per la competició de l'exfutbolista, i la presentadora ha acceptat en directe.

Què sabem? Acabada l'entrevista amb el president de Jijantes FC, ha llançat una oferta a Melero: "Helena, vols ser presidenta? T'has de comprometre a fer streaming els dissabtes a la tarda, no sé si estàs preparada". La periodista no ha dubtat gens. "De la Queens League? M'ho dius de debò? A tope! Gas! M'animo. M'hauràs d'ensenyar", ha respost abans que tots dos s'hagin emplaçat a negociar. Aquí el moment, que l'equip del programa ja ha venut a xarxes socials com un nou fitxatge:

A més, aquest cap de setmana hi ha hagut competició, amb la visita de Gabriel Rufián, portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats i presentador de 8tv.

En detall: La cinquena jornada de la competició ha estat especialment dolenta per l'equip de Romero, que ha perdut 2-4 amb Porcinos FC d'Ibai Llanos. Així, els del vilanoví no han guanyat encara cap partit de la lligueta i s'enfonsen encara més a la taula de classificació.

Per acabar: Els preparatius de la Queens League avancen amb nous fitxatges (entre ells, potser el de Melero), mentre l'empresa Kosmos de Gerard Piqué ja n'ha fixat la data d'estrena al calendari. La competició arrencarà el proper mes de maig i s'emetrà els dissabtes. Els diumenges continuaran sent els dies del format masculí.

Categoria: La Jungla