Open Melon
D'esquerra a dreta: Roger HerediaGabriel Rufián i Gerard Piqué aquest diumenge a la Kings League
Foto: D'esquerra a dreta: Roger HerediaGabriel Rufián i Gerard Piqué aquest diumenge a la Kings League | @gabrielrufian
Kings League

Gabriel Rufián, espectador VIP de la Kings League

Temps de lectura: 2 minuts
D'esquerra a dreta: Roger HerediaGabriel Rufián i Gerard Piqué aquest diumenge a la Kings League
Foto: D'esquerra a dreta: Roger HerediaGabriel Rufián i Gerard Piqué aquest diumenge a la Kings League | @gabrielrufian

El campionat de la Kings League guanya cada dia més adeptes. L'últim seguidor en sumar-se al torneig creat per Gerard Pique i Ibai Llanos ha estat el portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián. 

Què en sabem? El diputat independentista ha publicat aquest diumenge un vídeo a Twitter on apareix celebrant un gol de Gerard Romero, el president del club Jigantes. 

  • "Haka, gol i fregaito", ha piulat Rufián a la xarxa social.

Al detall: La visita del polític republicà a aquesta singular i exitosa competició no ha agradat a tothom. El periodista Antonio Baños, exdiputat de la CUP, ha desbarrat contra Rufián en un missatge al mateix vídeo del diputat d'ERC.

  • "Vol ser Ibai, no Macià. Cantamañanas premium", ha piulat Baños en un missatge que ha tingut més ressò que el mateix missatge de Rufián.

A més: Durant la seva visita al torneig, que es disputa en un pavelló de la Zona Franca, el portaveu d'ERC s'ha fotografiat amb Romero i Piqué.

D'on venim? Gairebé qualsevol novetat d'aquest campionat genera un fort impacte a les xarxes socials. L'última notícia que causava un gran enrenou la protagonitzava fa uns dies Gerard Romero i Ibai Llanos amb una trucada a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

  • En una breu conversa, Llanos li demanava a la batllessa la possibilitat d'organitzar un gran acte de la Kings League en algun edifici emblemàtic de la capital catalana com la Sagrada Família o la torre Agbar. 
  • Per sorpresa del youtuber, Colau va deixar la porta oberta a parlar sobre la seva oferta i va felicitar Llanos per la seva feina, agraint també la seva tasca pedagògica, tot explicant que un dels seus fills es va interessar per l'economia gràcies al seu exitós canal de vídeos.