La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

Col·laborador de TV3 destrossa Blanca Paloma, la cantant valenciana que anirà a Eurovisió

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

El dissabte 4 de febrer es va celebrar a Televisió Espanyola la final del concurs de música Benidorm Fest. La guanyadora va ser la valenciana Blanca Paloma que anirà al festival d'Eurovisió amb la cançó Eaea.

Què sabem? Cada any, després de saber el nom del cantant que anirà a Eurovisió, es genera una forta polèmica entre aquells que estan a favor de l'artista i aquells que estan totalment en contra. Aquest any, un dels que està en contra de l'aposta espanyola per actuar en el festival d'Eurovisió és un col·laborador de la cadena pública catalana, TV3.

Què sabem? Un tertulià de TV3, del programa Tot es mou, a través de les seves xarxes socials, l'ha dit grossa criticant la cantant que aquest any viatjarà fins a Liverpool, en el Regne Unit, per representar a Espanya a Eurovisió. El tertulià que ha carregat contra l'artista de València, Blanca Paloma, és el periodista i presentador de ràdio i televisió, Max Pradera, nascut a Madrid. Durant les últimes hores, el tertulià de televisió ha publicat un missatge breu i polèmic, en el seu compte de Twitter, que no ha agradat a molts. Les paraules de Pradera, a continuació:

Les reaccions: El missatge de Pradera, publicat a les xarxes la nit del diumenge 5 de febrer quan faltaven pocs minuts per les deu, acumulen més de 250 respostes. Entre els comentaris que es poden llegir destaquen els següents: "S'ha de tenir poca vergonya per parlar així de la feina d'algú", "Quina vergonya de comentari", "Tu i la teva feina sí que sou una merda" , "Després parles de cultura i educació i ets el primer a faltar el respecte" o "Premi Ondas a la mala educació". Un atac al qual, de moment, no ha reaccionat Blanca Paloma, la guanyadora del Benidorm Fest i pròxima representant espanyola a Eurovisió. Ho farà?

Per acabar: Aquesta no és la primera vegada que Max Pradera, a través de les seves xarxes, carrega contra les apostes que Espanya envia a Eurovisió. L'any passat el periodista de Madrid també va carregar contra la catalana Chanel, després de guanyar el concurs del Benidorm Fest amb el seu SloMo. Pradera, en el seu compte de Twitter, va escriure: "La cançó de Chanel no té música, ni tampoc lletra. És vomitiva, d'una tia bona que presumeix de diners. Una tia del gust de Berlusconi".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Música