La Jungla
Foto: | Youtube
Xarxes

La sorpresa de Vicco abans del 'Benidorm Fest': preciós regal i missatge en català

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Youtube

La cantant catalana compta les hores per pujar a l'escenari del Benidorm Fest per defensar la seva proposta per Eurovisió, Nochentera.

Què sabem? La cantant Vicco, el nom real de la qual és Victòria Riba, té les emocions a flor de pell. I és que després de molts mesos de preparació i sacrifici, per fi, en les pròximes hores, pujarà a l'escenari del Benidorm Fest per presentar de manera oficial la seva proposta Nochentera pel festival d'Eurovisió. Un concurs de música a nivell europeu que se celebrarà el pròxim dissabte 13 de maig al Regne Unit.

Què ha passat? Poques hores abans de pujar a l'escenari, per donar-ho tot i deixar amb la boca oberta als seus seguidors, que no són pocs, la cantant Vicco ha rebut una gran sorpresa per part dels seus amics més propers. Una sorpresa que no s'esperava, que li ha carregat les piles al màxim i que li ha fet moltíssima il·lusió. Així s'aprecia a través de les seves xarxes socials, el seu compte de Twitter, on ha compartit l'obsequi que ha rebut. Es tracta d'un enorme ram de flors, en tons verd, taronja i morat, que els seus amics de Barcelona li han fet arribar a Benidorm, on es troba ara mateix. Un ram de flors que ha estat elaborat en una floristeria de la capital catalana, Alblanc, ubicada en el carrer Badajoz, a la zona de Poblenou. El regal que ha fet moltíssima il·lusió a la catalana Vicco i que segur li serveix per triomfar aquesta nit és el següent:

A més a més: Juntament amb la imatge del bonic ram de flors, Vicco, tal com es pot veure a la publicació, ha escrit unes paraules d'agraïment dedicades als seus amics. "Els meus amics m'han enviat un ram de flors per donar-me tot el seu suport", escriu la de Barcelona que va debutar en el món de la música amb només 19 anys. "M'ha fet tanta il·lusió...", afegeix. Un missatge breu i directe, que la de Barcelona acaba en català, en honor a la seva terra. "Us estimo", sentencia l'artista en paraules majúscules.

Per acabar: La cantant Vicco s'alça com una de les grans preferides per guanyar el Benidorm Fest i portar la seva cançó Nochentera al festival d'Eurovisió. Una cançó molt marxosa i ballable, que només a Youtube acumula més de 520.000 visualitzacions. A més, a la plataforma de música Spotify, el tema de la cantant catalana supera de llarg el milió de reproduccions.

Categoria: La Jungla