La Jungla
Miki Núñez i Aitor Albizua, a la roda de premsa del 'Benidorm Fest'
Foto: Miki Núñez i Aitor Albizua, a la roda de premsa del 'Benidorm Fest' | RTVE
Televisió

Miki Núñez i Aitor Albizua valoren el salt al Benidorm Fest: "Hi ha coses que s'escapen de les mans"

Benidorm.
Temps de lectura: 3 minuts
Miki Núñez i Aitor Albizua, a la roda de premsa del 'Benidorm Fest'
Foto: Miki Núñez i Aitor Albizua, a la roda de premsa del 'Benidorm Fest' | RTVE

Entrevistats per Principal, Miki Núñez i Aitor Albizua han compartit les seves primeres sensacions com a presentadors dels programes especials que RTVE ha preparat per emetre abans i després de les tres gales principals del Benidorm Fest 2023.

Context: Els presentadors de La Noche del Benidorm Fest compartiran amb els espectadors les impressions dels participants abans i després de sortir a l’escenari.

  • A més, també tindran connexions pels punts forts del seguiment a Benidorm i, segons han anunciat a la roda de premsa, comptaran amb exclusives i tota l’actualitat del festival.

Miki Núñez: Preguntat per Principal, el cantant s’ha mostrat eufòric per ser presentador al Benidorm Fest: “Que bé que es facin coses com aquesta i se li doni el seu lloc a Eurovisió”.

  • Núñez ha valorat el salt de participar a Eurovisió a ser presentador, segons ell, amb dues visions ben diferents: “És molt fort, perquè quan ets un artista no entens perquè les coses van tard, per exemple... i, des de l’altra banda, veus que realment la televisió fa tot el possible perquè els artistes estiguin còmodes i puguin assajar tot el que puguin”.
  • També, ha respost a la pregunta sobre quin consell donaria als concursants del Benidorm Fest: “Que relativitzin tot el que passi aquests dies al seu voltant, perquè hi ha coses que se’ns escapa de les mans. Hi ha molta gent opinant a les xarxes socials... així que es concentrin a fer-ho tot el millor possible, que relativitzin i que estiguin orgullosos d’ells mateixos”.
  • Finalment, el cantant també ha tingut paraules d’admiració al seu company: “Aitor és fantàstic. És molt divertit treballar amb ell, a més de ser un gran professional. Estic aprenent molt”.

Aitor Albizua: El presentador d’El comodín de La 1 a RTVE també ha parlat amb Principals sobre el seu salt professional.

  • Aitor ha reconegut que continua impressionat pel seu ascens professional: “Estic flipant per com de ràpid està anant tot, des que em van proposar presentar un programa a televisió nacional fins, ara, poder presentar una de les grans apostes anuals: ‘el futbol dels maricons’”.
  • El presentador ha reconegut que ja era seguidor del festival d’Eurovisió: “De seguir-lo a formar part d’això... és un somni. Estic molt agraït i tant de bo segueixin confiant en mi”.
  • Respecte a si provaria nous formats, Albizua s’ha mostrat molt receptiu: “Estic obert a nous projectes i programes diferents, perquè em considero capaç de provar noves facetes”.
  • Finalment, al presentador també se l’ha preguntat per l’atrevit vestit que va portar a la catifa taronja del Benidorm Fest 2023: “Imagina’t el que pensaria la meva mare de veure’m en traje a portar un corse i una bata de cola... està genial mostrar totes les facetes, perquè Aitor Albizua també és aquest”.