La Jungla
Malú i Albert Rivera després del naixement de la seva filla Lucía
Foto: Malú i Albert Rivera després del naixement de la seva filla Lucía | Europa Press
Famosos

Albert Rivera no ho supera i Malú fa vida de soltera: versions enfrontades sobre la ruptura

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Malú i Albert Rivera després del naixement de la seva filla Lucía
Foto: Malú i Albert Rivera després del naixement de la seva filla Lucía | Europa Press

Albert Rivera i Malú tornen a omplir titulars, aquesta vegada per la seva separació. La parella hauria trencat, després de quatre anys de relació i una filla de tres anys en comú, tot i que cap dels dos no ho ha confirmat públicament. És més, mentre l'entorn de la cantant assegura que ja no estan junts, el cercle de l'expolític afirma que sí.

Què en sabem? Aquest diumenge, el programa Socialité de Telecinco avançava la notícia de la separació, després de mesos de rumors sobre una crisi de parella. Una exclusiva de la qual Laura Fa i Lorena Vázquez han donat nous detalls en les últimes hores. Segons les mamarazzis, Albert Rivera i Malú sí que han trencat però ell no ho ha acceptat, o almenys fa veure que no.

En detall: Les dues periodistes apunten que hi ha ruptura, malgrat que alguns cercles propers ho neguen. La informació arriba de l'entorn laboral de la Malú, que apunta que l'última vegada que la van veure amb Rivera en un concert va ser el 30 de setembre a Barcelona. Després d'aquell dia, la parella ja no s'ha deixat veure més. Una circumstància que sorprèn el seu entorn.

Què diuen? Si no és una ruptura definitiva, és una forta crisi. Segons les mateixes fonts, la Malú ja fa vida de soltera. Pel seu entorn, és una dona separada. De fet, asseguren que ella està millor que Albert Rivera, contenta i feliç després de la separació, mentre que ell encara estaria intentant sobreposar-se.

A més, apunten que les informacions que neguen la ruptura venen de l'entorn de Rivera, que assegura que la parella continua. De fet, ell mateix hauria contactat amb diversos mitjans de comunicació per deixar clar que no han trencat i que encara estan junts.

Categoria: La Jungla