La Jungla
Pablo Motos, presentador de 'El Hormiguero'
Foto: Pablo Motos, presentador de 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Famosa actriu catalana planta Pablo Motos i 'El Hormiguero': "Blanqueja el feixisme"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Pablo Motos, presentador de 'El Hormiguero'
Foto: Pablo Motos, presentador de 'El Hormiguero' | Antena 3

Mónica López diu que no a visitar El Hormiguero. L'actriu catalana d'origen canari, que viu des de fa més de 30 anys a Barcelona, es troba en plena promoció de la segona temporada de Rapa, la sèrie que fa amb Javier Cámara. És per això que el programa de Pablo Motos els havia convidat a tots dos fa pocs dies, però ella va decidir no anar-hi. Aquest dimecres ha explicat per què.

Què en sabem? Javier Cámara va ser el passat 13 de juny a El Hormiguero per promocionar Rapa. Hi va anar tot sol, perquè la Mónica López, que es va fer tan famosa a Catalunya als 90 amb Nissaga de poder, va rebutjar la invitació de Pablo Motos. Una decisió que no havia transcendit públicament, fins que aquest dimecres ella mateixa n'ha parlat a l'emissora Ràdio Estel del barri de Sants de Barcelona. Justifica la seva absència perquè el presentador valencià "blanqueja el feixisme".

Què diu Mónica López?

  • "No s'ha d'anar a El Hormiguero. Aquell senyor blanqueja el feixisme i a gent impresentable".
  • "La gent de la cultura no podem anar a El Hormiguero. He tingut grans baralles amb la productora per això".
  • "A El Hormiguero i aquell senyor els importa un pebrot que jo hi vagi o no. Jo em vaig negar a anar, i a ell li va ser igual".
  • "Però el pobre Javier hi va haver d'anar, i ell em va dir: "És que s'hi ha d'anar. Ho veuen tres milions de persones". Doncs potser és igual que no ho vegin tres milions més, i tindrem un producte boníssim que veurà una mica menys de gent".
  • "Però és que no s'ha d'anar a aquests llocs, per ètica. M'estic emprenyant molt, però és que ho veig tan clar, i veig que la gent del voltant em mira com si jo fos la boja".

A més, el locutor de Ràdio Estel dona suport a Mónica López, i assegura que només començarà a mirar El Hormiguero quan "deixin de convidar gent com Santiago Abascal. L'actriu insisteix: "Jo no el veig mai".

Categoria: La Jungla