La Jungla
Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu
Foto: Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Famós paparazzi carrega amb força contra Piqué: "Ha estat amb mig Barcelona, només li falta Colau"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu
Foto: Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Gerard Piqué, al punt de mira de Jordi Martín. Pocs dies després del judici per assetjament, arran de la denúncia de l'exfutbolista i Clara Chía, el paparazzi més famós de Barcelona n'ha parlat al pòdcast The red phone del youtuber Jorge Viera.

Què en sabem? Martín ha revelat alguns detalls del judici, com la declaració de Clara Chía al davant de la jutgessa. "Va dir que li produeixo pensaments suïcides", ha recordat. La nòvia de Piqué va presentar un informe psiquiàtric per intentar demostrar que el fotoperiodista l'havia portat al límit: "Em va deixar perplex. Es van dir barbaritats en seu judicial".

En detall: El paparazzi exposa que, a la denúncia, la parella assegura que fa un any que està sent assetjada per part d'ell. "Diuen que no poden portar una vida normal, que han canviat els seus hàbits, que no poden sortir a dinar a un restaurant, que la mare de la Clara li porta tuppers amb menjar... Això és mentida". Per tot això, titlla la demanda de "surrealista".

A més, en un altre fragment de l'entrevista, Martín insinua que Piqué hauria estat infidel en reiterades ocasions a Shakira, durant els 12 anys que es va allargar la relació: "He vist moltes coses que ha fet a les nits, perquè Barcelona és una ciutat petita i t'assabentes de tot". Va una passa més enllà, quan diu que "a Piqué li ha faltat només la Colau, l'alcaldessa. És que ha estat amb mig Barcelona".

En profunditat: Martín diu que s'havia arribat a preguntar si la Shakira era conscient de les banyes que duia, fins que un dia el germà de la cantant li hauria demanat de quedar per parlar del tema. El paparazzi es va desplaçar a casa seva, i el colombià va ser molt clar: "Quantes infidelitats ha patit la meva germana?", recorda que li va dir. "Jo li dic, de debò em fas aquesta pregunta?".

Per acabar: A més d'acusar-lo d'infidel, Jordi Martín denuncia també que "Piqué és racista, classista i xenòfob". No dona més detalls, només que gent de l'entorn de la Shakira diu que l'exfutbolista "ha tingut comentaris molt lletjos amb ella". I l'apel·la directament quan demana: "Els teus fills no tenen arrels llatinoamericanes?".