La Jungla
Marc i Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu
Foto: Marc i Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Així és en Marc, el germà de Gerard Piqué que es casa aquest divendres al Maresme

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Marc i Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu
Foto: Marc i Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Marc Piqué està a punt de passar per l'altar. El germà petit de Gerard Piqué es casa aquest divendres, amb la seva nòvia Maria Valls, en una finca propietat dels pares d'ella a Sant Andreu de Llavaneres. Empresari d'èxit, així és el desconegut benjamí dels Piqué Bernabeu.

Què en sabem? Marc Piqué es casa aquest divendres, 23 de juny, als 31 anys d'edat. El germà petit d'en Gerard, cinc anys menor que ell, també va començar jugant a futbol quan era un nen, però mai no va despuntar tant i es va acabar dedicant al sector empresarial.

En detall: Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per l'Institut Químic de Sarrià, vinculat a la Universitat Ramon Llull, Marc Piqué juga un paper destacat en l'imperi empresarial del seu pare. Joan Piqué suma immobles per valor de 50 milions d'euros, inversions i empreses on es troben presents els seus dos fills.

A més, Marc Piqué també té onze càrrecs de responsabilitat en sis empreses, la majoria de les quals del seu germà Gerard. La més coneguda és Kosmos, amb la qual ha organitzat esdeveniments tan destacats com la Kings League.

En profunditat: Entre la resta de feines que se li coneixen, Marc Piqué havia estat administrador únic de Kerad Esports, l'empresa d'en Gerard sobre videojocs i esports electrònics; es va col·locar també al capdavant de Kerad Financial, relacionada amb la construcció; i ha fet de conseller en empreses com Lobobeach (restauració) o Agora App (programació).

Discreció: Marc Piqué no té pràcticament xarxes socials, i les que utilitza són privades. Exemple d'això és el compte tancat que manté a Instagram, només amb tres fotos i 370 seguidors. És per això que hi ha poques fotos seves actuals.

Per acabar: El casament d'aquest divendres amb Maria Valls tindrà un altre focus, més enllà dels nuvis. L'acte servirà per la presentació oficial de Clara Chía com la nòvia de Gerard Piqué, aprofitant que Milan i Sasha no hi seran perquè acaben de tornar a Miami a la seva nova casa amb Shakira.

Categoria: La Jungla