La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Famosa cantant i la seva parella futbolista es casen després de 12 anys junts

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Una famosa parella coneguda per tothom es casarà durant aquestes vacances d'estiu. Una notícia bomba que s'ha conegut durant el dia d'avui, dimecres 21 de juny.

Què sabem? Aquest està sent un any marcat pels casaments dels famosos. Kiko Matamoros i la seva parella Marta López, Tamara Falcó i la seva parella Íñigo Onieva es casaran aquest juliol i una coneguda parella formada per una cantant i un jugador de futbol també passaran durant les pròximes setmanes per l'església.

Què ha passat? Ha estat la periodista catalana Laura Fa, sempre molt ben informada, qui ha donat a conèixer la notícia. Un enllaç sorpresa que ha deixat a molts amb la boca oberta. Un casament que es produirà aquest estiu, en plena onada de calor. Parlem de la cantant, i també presentadora de televisió, Edurne, que es va donar a conèixer gràcies al programa Operación Triunfo. L'artista es casa amb la seva parella, el jugador de futbol, David De Gea, amb qui porta sortint des de fa 12 anys i té una filla en comú que es diu Yanay.

En profunditat: Un casament que segur fa parlar molt i que congregarà a moltes cares tant del món de la televisió, com del món del futbol. Edurne, des de fa anys, compagina la seva faceta com a cantant amb la de presentadora a Telecinco, en el programa Got Talent. Un programa que li ha servit per establir una bonica relació d'amistat amb Risto Mejide, que serà un dels convidats al casament d'Edurne i De Gea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edurne (@edurnity)

Per acabar: El que de moment no se sap és si Risto Mejide anirà sol o acompanyat en el casament de la seva amiga Edurne. I és que fa pocs dies s'ha sabut la seva ruptura amb la seva última parella, Natalia Almarcha. Una jove de València de 17 anys amb qui estava sortint des del desembre del 2022. Els motius de la ruptura, sembla ser, són les infidelitats per part de Risto Mejide. I és que diuen que el presentador hauria estat enviant-se missatges amb Mayka Rivera, coneguda per participar en el programa La isla de las tentaciones, de Telecinco. Rivera ho ha negat tot i Risto Mejide vol tornar amb la seva ex. Com acabarà tot plegat?

Categoria: La Jungla