La Jungla
 Irene Urdangarin i la infanta Cristina, en una imatge d'arxiu
Foto: Irene Urdangarin i la infanta Cristina, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Casa Reial

Irene Urdangarin, carn de portada per les seves fotos en biquini: festa al llac de Ginebra

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
 Irene Urdangarin i la infanta Cristina, en una imatge d'arxiu
Foto: Irene Urdangarin i la infanta Cristina, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Irene Urdangarin ja té 18 anys. L'aniversari de la filla de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin va ser el 5 de juny, dues setmanes abans de la seva graduació a l'Escola Internacional de Ginebra. Un cop acabat el curs, ho ha celebrat tot amb un grup d'amigues.

Què en sabem? Irene Urdangarin és portada de la revista Semana per les fotos de la festa amb les amigues al llac de Ginebra. La jove apareix en biquini, després de prendre un bany per refrescar-se. A més, a les pàgines interiors hi ha més imatges de la celebració, on se la pot veure compartint confidències amb el grup de noies, fent broma amb elles i mirant el mòbil mentre menja un gelat.

Un altre apunt: La reunió dels Urdangarin Borbó per l'aniversari i la graduació de la jove Irene ha donat més titulars, entre ells tot el que fa referència al retrobament entre Iñaki amb Cristina i Joan Carles. Les tibantors entre exgendre i exsogre van ser evidents. "Urdangarin es va apropar a l'emèrit i li va preguntar per la seva salut. Ell va dir que es troba bé, però avorrit a Abu Dhabi. Va ser curt i hi havia tensió", van explicar dilluns a El programa de Ana Rosa

Per acabar: A la tornada a Madrid, Iñaki Urdangarin i la seva mare van ser rebuts per la premsa a l'aeroport. Claire Lieabaert va explicar que tot havia anat molt bé, però el seu semblant va canviar quan li van preguntar per la possible boda del seu fill amb Ainhoa Armentia. "No, siusplau", va reaccionar per a sorpresa de tothom.

Categoria: La Jungla