La Jungla
Clara Chía i gerard Piqué caminant per Barcelona
Foto: Clara Chía i gerard Piqué caminant per Barcelona | Europa Press
Famosos

Clara Chía, una més entre els Piqué: canvi de plans important a la boda del seu cunyat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Clara Chía i gerard Piqué caminant per Barcelona
Foto: Clara Chía i gerard Piqué caminant per Barcelona | Europa Press

Gerard Piqué i Clara Chía seran aquest divendres al casament del germà petit de l'exfutbolista a Sant Andreu de Llavaneres. Marc Piqué i Maria Valls es donaran el "sí, vull" després d'anys de relació. Però amb el permís dels nuvis, la Clara es convertirà també en una de les protagonistes del dia, ja que la celebració servirà per fer la presentació oficial com a nòvia d'en Gerard.

Què en sabem? Malgrat que en tot moment ha estat convidada a la boda, la intenció inicial era que Clara Chía estigués asseguda a la taula dels amics durant el banquet. Això ha canviat, amb la confirmació que Milan i Sasha no hi seran perquè han hagut de tornar a Miami amb la mare. Per aquest motiu hi ha hagut canvi de plans, i la família hauria decidit ara que la jove segui a la taula presidencial al costat de Gerard Piqué.

En detall: Segons han avançat Laura Fa i Lorena Vázquez, estava previst que Clara Chía ocupés un lloc a la taula dels amics. La nòvia de Gerard Piqué és molt amiga de la núvia, i també té bona relació amb els amics de Maria Valls. Però finalment adoptarà un paper més important, acompanyant la seva parella amb la resta de la família.

A més, la decisió s'ha pres després de confirmar que Milan i Sasha no seran al casament. Clara Chía no ha estat mai presentada als nens com a nòvia del pare, i tampoc no ha conviscut mai amb ells. Només han coincidit, sempre amb altres persones, en ambients laborals, com a l'oficina de Kosmos, al campionat de globus de Piqué o al tennis.

En canvi, pels pares i el germà d'en Gerard, la jove sí que forma part de la família, i per això finalment tindrà un lloc destacat al casament. Tot i que Joan Piqué i Montserrat Bernabeu, així com en Marc, la coneixen des de fa temps, amb aquest gest Clara Chía serà presentada oficialment com la parella de l'exfutbolista.

Per acabar: Gerard Piqué ha volat aquesta setmana a Miami per deixar Milan i Sasha a la seva nova casa amb Shakira. El pare els tenia fins diumenge passat, i dilluns estava previst que tornessin amb la mare. Malgrat que la cantant era coneixedora de la boda, no ha volgut ni sentir a parlar que els nens es quedin una setmana més a Barcelona per acompanyar el tiet en el seu dia més especial.