La Jungla
Clara Chía, de compres al Passeig de Gràcia
Foto: Clara Chía, de compres al Passeig de Gràcia | Xarxes socials
Famosos

Clara Chía, de compres al Passeig de Gràcia, visita una botiga emblemàtica

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Clara Chía, de compres al Passeig de Gràcia
Foto: Clara Chía, de compres al Passeig de Gràcia | Xarxes socials

Clara Chía ja és una clienta coneguda a les millors botigues del centre de Barcelona. La nòvia de Gerard Piqué es deixa veure habitualment passejant i comprant a la zona més exclusiva de la ciutat, i recentment ha estat captada tota sola al Passeig de Gràcia accedint en una de les botigues de més categoria.

Què en sabem? Clara Chía ha estat vista entrant a la conegudíssima botiga de roba de luxe Santa Eulàlia, a la cantonada amb el passatge de la Concepció. Amb pas ferm i amagant el rostre rere unes grans ulleres de sol, la nòvia de Gerard Piqué arribava al local amb una bossa protectora de vestits. Aquest és el vídeo del moment, que ha compartit un compte fan a Twitter:

En detall: Sense conèixer què hi havia dins la bossa, podria ser que Clara Chía dugués la roba que ha triat pel seu proper compromís important amb la família de Gerard Piqué. El 23 de juny, el cunyat de la jove i germà petit de l'exfutbolista, Marc Piqué, es casa a Sant Andreu de Llavaneres amb la seva nòvia, Maria Valls. L'enllaç serà a la masia que els pares d'ella tenen a la localitat del Maresme.

Un altre apunt: Un any després que es fes pública la seva relació amb Gerard Piqué, Clara Chía ja és tota una personalitat pública. Com a anècdota que ho demostra, fa pocs dies era al concert de Coldplay a l'Estadi Olímpic amb el seu nòvio quan va atendre uns fans que li demanaven fotos. Ha nascut una estrella.