La Jungla
Gerard Piqué, a la seva arribada a Miami amb els fills
Foto: Gerard Piqué, a la seva arribada a Miami amb els fills | Telecinco
Famosos

Gerard Piqué, emprenyat amb la premsa a l'arribada a Miami: "Ja està, d'acord?"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué, a la seva arribada a Miami amb els fills
Foto: Gerard Piqué, a la seva arribada a Miami amb els fills | Telecinco

Gerard Piqué ha tingut una arribada tensa a Miami, on ha volat amb els seus fills per tornar-los a la seva nova casa amb la Shakira després d'uns dies a Barcelona. La premsa nord-americana els esperava a l'aeroport, i la pregunta d'un dels periodistes ha evidenciat el malestar de l'exfutbolista.

Què en sabem? Després d'aterrar a l'Aeroport Internacional de Miami, Piqué i els fills han trobat un grup de fans que havien anat a rebre'ls per fer-los fotos. També hi havia la premsa. L'exfutbolista, tot i que amb cara de pocs amics, ha tolerat la seva presència. Fins que un d'ells li ha preguntat, davant de Milan i Sasha, pel suposat casament amb Clara Chía i sobre la relació entre Shakira i Lewis Hamilton. Segons han explicat a El progama de Ana Rosa de Telecinco, el català l'hauria advertit: "Si us plau, ja està, d'acord?".

@sylviabandera #19junio2023 #sinsecurity #milanysasha #estoespaquetemortifiques #Pique #miamiinternationalairport ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53

En detall: A la sortida de la terminal, Piqué i els nens tenien un cotxe que els esperava per dirigir-se a casa de Shakira. Així es pot comprovar a les imatges que alguns dels seus seguidors han compartit a la xarxa. Pare i fills han pujat al vehicle i han marxat directament.

D'on venim? Piqué i Clara Chía han fet córrer rius de tinta, en els últims dies, per les especulacions sobre el seu possible casament. La informació la va avançar el portal Look d'OK Diario i té origen en una visita de la parella a la joieria Rabat del Passeig de Gràcia, però el seu entorn nega que s'hagin compromès.

A més, sobre Shakira i Lewis Hamilton, tots dos s'han deixat veure junts en reiterades ocasions en les últimes setmanes. A principis de juny sopaven junts a Barcelona, després de visitar el circuit de Montmeló. Però no han confirmat encara que siguin parella.

Per acabar: Gerard Piqué serà aquest divendres al casament del seu germà Marc a Sant Andreu de Llavaneres. Una celebració on no hi haurà els nebots del nuvi, Milan i Sasha. El pare els tenia fins aquest cap de setmana, i dilluns estava previst que tornessin amb la mare. Malgrat que Shakira era coneixedora de la boda, no ha volgut ni sentir a parlar que els nens es quedin una setmana més a Barcelona per acompanyar el tiet en el seu dia més especial.