La Jungla
Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Els plans de Clara Chía mentre es parla de boda amb Gerard Piqué: tots els detalls

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Gerard Piqué i Clara Chía passaran uns dies separats, després que l'exfutbolista hagi hagut de marxar a Miami amb els fills per tornar-los a la mare. Mentre ell és fora, i enmig d'una allau d'especulacions sobre un suposat casament, la jove s'ha deixat veure dinant en una terrassa de Barcelona amb els seus companys de feina.

Què en sabem? Relaxada amb els seus amics, amb un top blanc i shorts negres i les habituals ulleres de sol de grans dimensions que l'ajuden a amagar el rostre, Clara Chía dinava dilluns aliena als comentaris sobre la seva possible boda. Les imatges han estat captades, molt a prop de les oficines de Kosmos, a l'upper Diagonal, per part un equip d'Europa Press.

En detall: El rumor sobre la boda entre Gerard Piqué i Clara Chía sorgeix d'una publicació del portal Look d'OK Diario, que assegura que l'empresari ja hauria demanat matrimoni a la seva nòvia i que la parella tindria intenció d'anunciar el seu compromís aquest divendres, 23 de juny, durant el casament del germà d'ell, Marc Piqué.

A fons: Una informació que té origen en la visita que van fer fa uns dies a l'exclusiva joieria Rabat del Passeig de Gràcia de Barcelona. El mateix mitjà publicava que havien parlat d'un anell fet a mida, i relacionava conceptes per acabar assegurant que Piqué i Clara Chía es casen. Tot i això, el seu entorn ho nega.

A més, en les últimes hores la periodista Lorena Vázquez ha explicat al programa Y ahora Sonsoles d'Antena 3 que les informacions sobre el casament no són certes, i que la seva visita a la joieria Rabat –que sí que va existir– no té res a veure amb un anell de compromís ni els preparatius d'una boda.

Un altre apunt: Gerard Piqué i Clara Chía seran aquest divendres al casament de Marc Piqué i Maria Valls a Sant Andreu de Llavaneres. A la celebració no hi haurà els nebots dels nuvis, Milan i Sasha. El pare els tenia fins aquest cap de setmana, i dilluns estava previst que tornessin amb la mare. Malgrat que Shakira era coneixedora de la boda, no ha volgut ni sentir a parlar que els nens es quedin una setmana més a Barcelona per acompanyar el tiet en el seu dia més especial.