La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Shakira torna a Barcelona i se'n va de cita amb el seu amic especial, Lewis Hamilton

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Aquest matí de diumenge 4 de juny, quan es compleix un any de la seva ruptura amb Gerard Piqué, la cantant Shakira, en companyia del seu germà i dos fills, Milan i Sasha, ha arribat a Barcelona. Ciutat de la qual va marxar el passat dos d'abril per començar una nova etapa a Miami.

Què sabem? Després d'una temporada fora, la cantant Shakira ha tornat a Catalunya amb moltes maletes. L'artista del Waka Waka s'ha tornat a instal·lar a la mansió d'Esplugues de Llobregat, propietat dels pares de Gerard Piqué, on es preveu que estigui fins al 19 de juny.

Què ha passat? Shakira ha viatjat fins a Barcelona per entregar els seus fills a la seva exparella, Gerard Piqué, que els tindrà fins al 19 de juny, segons marca el conveni de separació. La cantant només arribar, ha passat per la seva mansió d'Esplugues de Llobregat i després ha anat directe fins al circuit de Montmeló, on s'ha vist amb el seu amic especial, o això diuen, el pilot de cotxes britànic, Lewis Hamilton. De fet, ha estat Hamilton, que ha quedat en segons posició, qui ha convidat a la cantant al Gran Premi de Montmeló. Shakira s'ha fet una foto al seu pas per Montmeló i és aquesta:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

En profunditat: Va ser fa unes setmanes quan es va començar a parlar d'una relació especial entre Shakira i Lewis Hamilton. Tots dos van ser vistos en un restaurant de Miami sopant i al cap de pocs dies van ser enganxats de nou passant un dia en alta mar a bord d'un gran iot.

Per acabar: A banda de Lewis Hamilton, també es diu que Shakira podria tenir una relació especial amb el jugador de bàsquet, Jimmy Butler, de l'equip Miami Heat. Un jugador de bàsquet amb qui Shakira se segueix a Instagram i al que la cantant ha anat a veure en diverses ocasions durant les últimes setmanes.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira