La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Segona cita de Shakira i Lewis Hamilton: gest que demostra que serien més que amics

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Sembla que Shakira ha oblidat definitivament a Gerard Piqué i ha recuperat de nou la il·lusió per l'amor.

Què sabem? Des de fa uns dies Shakira està d'actualitat per les cites que està mantenint amb homes molt coneguts i poderosos a escala internacional. Fa uns dies es deixava veure molt afectuosa amb l'actor Tom Cruise en el Gran Premi de Miami. També es va deixar veure sopant amb el pilot de cotxes Lewis Hamilton en un restaurant molt car de Miami, que es diu Cipriani. Un pilot amb qui Shakira ha tingut una segona cita durant les últimes hores.

Què ha passat? Shakira podria estar començant una relació especial amb el pilot britànic de cotxes, Lewis Hamilton. I és que durant les últimes hores tots dos han estat fotografiats, molt còmplices, gaudint d'una jornada a bord d'un iot. Una jornada on Shakira i Hamilton no han estat sols, sinó acompanyats per amics seus i també pel germà de Shakira, Tonino, que no la deixa sola en cap moment. De fet, ha cridat molt l'atenció la boníssima relació que tenen el germà de Shakira i Hamilton. Un detall que fa pensar que la cantant i el pilot podrien ser més que amics.

En profunditat: Per a l'ocasió Shakira va apostar per un conjunt de color lila de cap a peus. Una faldilla curta i una samarreta d'estil boho amb serrells. Lewis Hamilton va lluir un banyador de quadres blanc i negre i una samarreta de tirants, deixant veure els seus musculosos braços i els tatuatges. Fotos:

Per acabar: Una segona cita de Shakira i Lewis Hamilton que ha donat peu a tota mena d'especulacions. Ja ho diuen: a la tercera és la definitiva. Tindran una nova cita la cantant i el britànic? Cal afegir que recentment el vident 'El Niño Prodigio' ha dit que el futur de Shakira passa per tornar-se a enamorar d'un home perquè, segons ell, ha tornat a recuperar la il·lusió per l'amor. És Hamilton l'afortunat?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira