La Jungla
Shakira i Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu
Foto: Shakira i Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Núria Tomás i Antonio de la Rúa, exnòvios de Piqué i Shakira, farts de la guerra mediàtica

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Shakira i Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu
Foto: Shakira i Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Quan falten poques setmanes perquè es compleixi un any del comunicat amb el qual Gerard Piqué i Shakira anunciaven públicament la seva separació, hi ha dues persones que n'estan fins al capdamunt: les seves respectives exparelles, Núria Tomás i Antonio de la Rúa.

Què en sabem? Segons avança aquest dimarts el periodista del cor Saúl Ortiz al diari 20minutos, l'origen del darrer enuig tant de la Núria com de l'Antonio hauria estat el discurs de Shakira als premis Billboard. Després de rebre el reconeixement a la Dona de l'Any, la cantant hi va tornar amb els dards contra Piqué. Tomás i de la Rúa diuen prou.

Què va dir Shakira?

  • "Ja no important tant si t'és fidel o no, allò veritablement important és que et siguis fidel a tu mateixa".

En detall: Les paraules de Shakira van provocar un fort aplaudiment del públic, i la reacció indignada de Nuría Tomás. Ortiz assegura que l'ex de Piqué està molt enfadada per la hipocresia de la colombiana, que sembla haver oblidat que el futbolista li va ser infidel amb ella quan la va deixar.

  • És per això que no entén que la Shakira hagi de fer referència cada cop a la seva integritat pel que fa a l'historial amorós.

A més, tampoc ho hauria paït massa bé Antonio de la Rúa, diu Ortiz. El motiu seria exactament el mateix que esgrimeix Núria Tomás: la Shakira li va posar les banyes per anar-se'n amb en Piqué.

Per acabar: Totalment instal·lada a Miami amb els seus fills, Shakira ha iniciat ja una nova vida lluny de Barcelona. L'acord de separació amb Piqué inclou visites periòdiques de l'exfutbolista a Florida per veure els petits Milan i Sasha, i a finals d'abril ja hi ha anat per primera vegada.

Categoria: La Jungla