La Jungla
Shakira, amb Gerard Piqué i Montserrat Bernabeu en una imatge d'arxiu
Foto: Shakira, amb Gerard Piqué i Montserrat Bernabeu en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Shakira, molt present a la boda del seu excunyat: dràstica decisió de Gerard Piqué

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Shakira, amb Gerard Piqué i Montserrat Bernabeu en una imatge d'arxiu
Foto: Shakira, amb Gerard Piqué i Montserrat Bernabeu en una imatge d'arxiu | Europa Press

La família Piqué Bernabeu inicia una nova etapa, amb el casament de Marc Piqué i Maria Valls i la relació, ja molt consolidada, entre Gerard Piqué i Clara Chía. Shakira ja és ben lluny de les seves vides, tot i que aquest divendres, durant la boda del seu excunyat, s'ha demostrat com de llarga és la seva ombra.

Què en sabem? Segons ha avançat El Nacional, durant la boda de Marc Piqué no hauria sonat cap cançó de Shakira. Diu el mateix digital que la prohibició va ser una petició expressa de Gerard Piqué i Clara Chía. D'altra banda, no sembla estrany, tenint en compte que els darrers temes de la colombiana són un reguitzell de dards contra la parella, que haurien volgut evitar una situació incòmoda amb els convidats.

D'on venim? Milan i Sasha no eren divendres al casament del seu tiet. Gerard Piqué els va tornar a la mare, dilluns passat, en un vol des de Barcelona a Miami. Malgrat que Shakira era coneixedora de la boda, no ha volgut ni sentir a parlar que els nens es quedin una setmana més a Catalunya per acompanyar Marc Piqué en el seu dia més especial.

Un altre apunt: Sobre els looks més comentats de la boda, la núvia va triar un vestit rosa amb estampat floral i una capa, del qual s'ha parlat molt.