La Jungla
Fernanda Campos, la model amb qui Neymar ha estat infidel
Foto: Fernanda Campos, la model amb qui Neymar ha estat infidel | Instagram
Famosos

Famós exjugador del Barça és infidel a la seva nòvia embarassada i demana perdó públicament

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Fernanda Campos, la model amb qui Neymar ha estat infidel
Foto: Fernanda Campos, la model amb qui Neymar ha estat infidel | Instagram

Infidelitat pública, i disculpes públiques també. Neymar ha reconegut, en les últimes hores, haver estat infidel a la seva nòvia, la model brasilera Bruna Biancardi, amb qui espera un fill. Feia dies que se'n parlava, i finalment l'exjugador del Barça ho ha explicat tot en un missatge obert d'Instagram.

Què en sabem? Neymar ha posat les banyes a la seva parella amb la influencer Fernanda Campos, brasilera com ell. Una infidelitat destapada per l'amant de Neymar, que desconeixia que tingués nòvia. Alguns mitjans de comunicació van especular aleshores amb la possibilitat que el futbolista tingués una parella oberta, un acord que ha Biancardi es va encarregar de desmentir. I la bola s'ha fet cada cop més gran, fins al punt que el davanter del PSG no ha tingut cap altra sortida que pronunciar-se públicament.

Què diu Neymar?

  • "He vist fins a quin punt has estat exposada, fins a quin punt has patit amb tot això i fins a quin punt vols estar al meu costat. I jo al teu costat".
  • "He fallat. Fallo cada dia, dins i fora dels camps. Però els meus errors a la vida personal els resolc a casa, a la meva intimitat juntament amb la meva família i els meus amics...".
  • "Tot això ha afectat una de les persones més especials de la meva vida. La dona amb la qual vaig somiar estar al seu costat, mare del meu fill".
  • "Ha afectat la teva família, que avui és la meva família. Ha afectat la teva intimitat en un moment tan especial com la maternitat".
  • "Bru, ja t'he demanat perdó pels meus errors, per l'exposició innecessària, però em sento obligat a reafirmar-ho públicament. Si un assumpte privat s'ha fet públic, la petició de perdó ha de ser pública".

D'on venim? Abans de la infidelitat pública, Nyemar i Biancardi ja havien tallat fa pocs mesos. Va ser just abans que anunciessin que esperaven un fill. En aquella ocasió, també van ser els rumors d'una infidelitat el que va fer que se separessin, tot i que es van acabar reconciliant.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Barça Famosos Neymar