La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Famós català puja molt la temperatura amb una foto on ho marca absolutament tot

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Amb l'arribada de la calor i les altes temperatures, un famós català s'ho ha tret pràcticament tot i ha deixat als seus seguidors a les xarxes amb la boca oberta.

Què sabem? Un famós català, conegut per participar en un programa de Telecinco, ha pujat molt la temperatura durant les últimes hores. Ho fa fet amb una imatge que ha publicat a les xarxes socials, presumint de físic i amb molt poca roba.

Què ha passat? El famós de Catalunya, nascut a Barcelona, ha deixat a tothom amb la boca oberta amb la imatge que ha publicat durant les últimes hores. Una estampa on, amb molt poca roba, presumeix de bronzejat. Una estampa on no deixa res a la imaginació, mentre llueix un estret calçotet de color blanc tipus eslip. Una publicació a les xarxes que no para de rebre tota mena de reaccions.

De qui parlem? El famós que s'ha avançat a l'onada de calor i ha pujat molt la temperatura és Pol Badia, conegut per participar en el reality de Telecinco, Gran Hermano 17. Un concurs de convivència on va conèixer a Adara Molinero, actual concursant de Supervivientes, amb qui va mantenir una relació. Pol Badia també ha participat en el programa Gran Hermano VIP i també ha estat parella del vident, Maestro Joao, que s'acaba d'estrenar com a col·laborador del programa de La Sexta, Zapeando. La imatge de Pol Badia amb roba interior presumint de cos i músculs és la següent:

Per acabar: "No ens provoquis d'aquesta manera", "La fotografia seria millor sense roba interior", "Pots ratllar formatge amb els teus abdominals", "Estàs més bo que el pa", "Estàs guapíssim", "Molt guapo" o "Molt moreno". Aquests són alguns dels molts comentaris que es poden llegir a la publicació que Pol Badia, que va ser jugador de boxa, ha compartit en el seu compte de Twitter, on acumula més de 32.000 seguidors.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Twitter Telecinco