La Jungla
Marta Flich, nova presentadora de 'GH VIP'
Foto: Marta Flich, nova presentadora de 'GH VIP' | Telecinco
Televisió

Marta Flich, substituta de Jorge Javier i casada amb un famós humorista: tenen una filla

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Marta Flich, nova presentadora de 'GH VIP'
Foto: Marta Flich, nova presentadora de 'GH VIP' | Telecinco

Marta Flich és la nova presentadora de GH VIP, en substitució de Jorge Javier Vázquez. Quatre anys després, Telecinco recupera el format. Però ho fa amb una nova cara visible, ara que el de Badalona ha decidit allunyar-se temporalment de la televisió coincidint amb el final de Sálvame.

Què en sabem? Marta Flich, coneguda per ser la copresentadora de Todo es mentira amb Risto Mejide a Cuatro. La presentadora valenciana, que fins ara s’havia relacionat més amb la temàtica política, farà el salt amb el repte més important de la seva carrera després de ser escollida pels directius del grup audiovisual. En el plànol personal, la periodista ha format una família amb un famós.

En detall: Marta Flich, que havia estat parella de Jaime Martínez-Bordiú, net del dictador Francisco Franco, està casada des de 2019 amb l'escriptor, guionista i humorista asturià Edu Galán. Una cerimònia íntima, que va comptar amb Arturo Pérez-Reverte de testimoni.

A més, Edu Galán és fundador de la revista satírica Mongolia i col·laborador de ràdio i televisió.

Un altre apunt: Marta Flich va ser mare primerenca el passat mes de novembre als 44 anys. La presentadora i Edu Galán van tenir la seva primera filla en comú, una nena a qui van anomenar Berta.

Per acabar: Marta Flich entra i Jorge Javier se'n va, almenys de moment. A principis de juny, el presentador de Badalona va anunciar que plegava de la tele durant un temps: "En aquests moments en l'últim que penso és en tornar. No ho sé. De moment només puc dir: a reveure. I, per sobre de tot, gràcies a vosaltres, perquè ha valgut la pena"

 

Categoria: La Jungla