La Jungla
Jorge Javier presentant 'GH VIP'
Foto: Jorge Javier presentant 'GH VIP' | Telecinco
Televisió

La productora de 'Gran hermano' treballa en la tornada del reality amb canvis

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jorge Javier presentant 'GH VIP'
Foto: Jorge Javier presentant 'GH VIP' | Telecinco

Mediaset continua treballant en la programació de la nova temporada i la renovada imatge que vol el grup audiovisual, fet que ha comportat canvis com la cancel·lació de Sálvame, la confiança en Ana Rosa per l’entreteniment a les tardes o l’aposta per una nova sèrie diària a Telecinco, Mía es la venganza, amb el retorn de Lydia Bosch. En aquesta ocasió, les últimes informacions publicades indiquen que Mediaset estaria valorant la tornada d’un dels seus productes estrella, Gran Hermano, després de quatre anys.

D’on venim: Allunyat de la programació de Telecinco, Gran Hermano va ser deixat d’emetre a causa de l’escàndol que va provocar el cas de la violació a Carlota Prado l’any 2017, que va provocar la paralització de la seva emissió.

  • Temps després, amb la sentència de 15 mesos de presó per a José María López, que va ser concursant de Gran Hermano, Mediaset podria estar temptejant la tornada del format, seguint les grans audiències que els està resultant Supervivientes, un reality de característiques similars.
  • La setena i última edició de GH VIP va assolir audiències descomunals, reunint a més de 3,2 milions d’espectadors a cada gala de mitja i un 32,3% de quota de pantalla.

Al detall: Segons va informar ‘Algo Pasa TV’, les portes de la casa de Gran Hermano tornarien a obrir-se a la nova temporada amb la versió VIP del format, la que millors audiències els ha atorgat històricament. Tot i això, fonts properes al grup han indicat que és una possibilitat, però no s’ha tancat cap mena d’acord encara.

En profunditat: Zeppelin TV, productora de Gran Hermano, hauria començat a treballar en “reformatejar” el reality, segons ha informat ‘Yotele’.

  • La idea “estaria sobre la taula”, tant la versió de famosos com la d’anònims.
  • Això sí, una de les exigències que detalla el mitjà seria que la productora presentés un format renovat, adaptant-ho als nous temps, però mantenint l’essència del format estrella.

A més: Sembla que a la nova faceta “familiar” a la qual vol encaminar-se Mediaset, també hi estarien present els realitys.