La Jungla
Imatge del programa '¿Quién quiere casarse con mi hijo?'
Foto: Imatge del programa '¿Quién quiere casarse con mi hijo?' | Cuatro
Televisió

Conegudíssima presentadora torna a Mediaset per presentar un nou 'reality'

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Imatge del programa '¿Quién quiere casarse con mi hijo?'
Foto: Imatge del programa '¿Quién quiere casarse con mi hijo?' | Cuatro

Mediaset ha tancat el fixatge de la veterana presentadora de televisió Luján Argüelles per conduir el nou reality del grup audiovisual, que s’emetrà aquest estiu. D’aquesta manera, Argüelles torna a Mediaset després de conduir formats com ¿Quién quiere casarse con mi hijo?, Password o Granjero busca esposa.

D’on venim: Luján Argüelles torna a Mediaset després de sis anys allunyada del grup audiovisual. Després de presentar La báscula a Telemadrid, ¿A quién le gusta mi follower? a Netflix i Brigada Tech a RTVE, la presentadora s’aventura a una nova experiència.

Al detall: La presentadora conduirà ¡Vaya vacaciones!, que és el nom del nou reality que Mediaset emetrà aquest estiu.

  • El reality consistirà en la convivència de vuit parelles de famosos que viatjaran a la República Dominicana en un hotel de luxe ple de comoditats.
  • Els ingredients principals del programa seran diversió, emocions i grans dosis d’entreteniment; però també comptaran amb girs inesperats: “Com a totes les vacances, situacions imprevistes i nombrosos moments pel record, tot i que ningú podrà predir si seran bons o no tant”.

Què sabem:

  • El reality es començarà a gravar a començaments de juny des de la República Dominicana, amb la intenció d’emetre-ho un cop finalitzi Supervivientes.
  • La productora del format, Cuarzo Producciones, és la mateixa que la de La isla de las tentaciones.
Categoria: La Jungla