La Jungla
Imatge de Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo, a 'Todo es verdad'
Foto: Imatge de Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo, a 'Todo es verdad' | Cuatro
Televisió

La veritat oculta del documental del cas Mario Biondo de Netflix: relació amb Raquel Sánchez Silva

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Imatge de Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo, a 'Todo es verdad'
Foto: Imatge de Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo, a 'Todo es verdad' | Cuatro

Netflix prepara una sèrie documental del cas Mario Biondo. La plataforma de streaming oferirà en format documental la història de qui va ser el primer marit de la presentadora de televisió Raquel Sánchez Silva, trobat mort l'any 2013.

Què sabem: Segons ha publicat 'Fotogramas' en exclusiva, la docusèrie comptarà amb testimonis inèdits relacionats amb el cas.

  • De fet, Guillermo Gómez, el que va ser mànager de Raquel Sánchez Silva, es troba dins el projecte. L'exmànager serà el productor executiu de la docusèrie i, a més, parlarà per primera vegada públicament.
  • D'aquesta manera, segons ha publicat el mitjà, darrere de la docusèrie es troba PAR Producciones, productora audiovisual que s'ha encarregat d'altres projectes com El Desafío: 11M i El Desafío: ETA, ambdues de Prime Video.
  • A més, els pares i germans de Mario Biondo, que des de fa anys defensen que Mario no va morir per un suïcidi, també participaran en el projecte.

Al detall: Guillermo Gómez, exmànager de la presentadora, i Luis Velo seran els productors executius de la sèrie documental, dirigida per María Pulido. D'altra banda, l'equip d'investigació estarà dirigit per José Ortiz i completat per Andrés Torres, Paula de Soto i Luz Mora, amb el guió a càrrec de David Zurdo i Beatriz Iznaola.

Què diu la família: La tardor del darrer any, Santina D'Alessandro, mare de Mario Biondo, va rebre un missatge, al que ha tingut accés La Vanguardia, on li proposaven participar en la sèrie documental de Netflix. Fins al moment, la família havia mantingut la confidencialitat, però ara se senten enganyats en assabentar-se de la participació de Guillermo Gómez en la docusèrie.

  • A més, el perit judicial de la causa, Óscar Tarruella, s'ha pronunciat per Twitter i confirma que se'ls hauria ocultat informació: "Ni amenaces de mort, ni manipulacions recargolades, ni hòsties. La veritat tard o d'hora va sortint a la superfície. No ens tapareu la boca".

A més: Cal recordar que Netflix també té pendent estrenar Falso amor, un nou reality que presentarà Raquel Sánchez Silva, que ja ha gravat les dues primeres temporades.

D'on venim: El 30 de maig de l'any 2013 van trobar mort Mario Biondo, càmera de televisió conegut per ser el marit de Sánchez Silva, en estranyes circumstàncies. Tot i que les autoritats espanyoles van sentenciar que Biondo es va suïcidar, la família mai va acceptar la versió, ja que defensen que es va tractar d'un assassinat.

  • En canvi, amb la intenció de la família de demostrar que el seu fill no es va treure la vida, han continuat el cas des d'Itàlia. Els tribunals italians els van donar la raó, tot i que van arxivar el cas donat que havien transcorregut massa anys per practicar diligències. Tot i això, sí que van descartar per complet que Biondo posés fi voluntàriament amb la seva vida i van apuntar a un homicidi amb autors desconeguts que van simular un suïcidi.