Cultura i Pantalles
Netflix
Foto: Netflix | Pexels
Netflix

Les estrenes de Netflix del mes de maig: spin-offs, thrillers, misteri i història

Temps de lectura: 3 minuts
Netflix
Foto: Netflix | Pexels

Cada mes Netflix posa emoció als nostres dies amb noves sèries per fer maratons i estrenes de pel·lícules per omplir aquelles tardes de diumenge. Quines són les novetats del mes de maig?

La reina Carlota: una historia de Los Bridgerton

És l'esperadíssim spin-off de la inigualable sèrie The Bridgeton. Tots els fans estaven esperant aquesta estrena, i ja és aquí.

En profunditat: La preqüela explica la història de la reina Carlota, personatge clau de la sèrie mare.

  • Explica el matrimoni de Carlota amb el rei Jorge, una història d'amor que genera un canvi social en l'elit anglesa en què després viuran els Bridgerton.
  • És una minisèrie consta de 6 episodis.

El silencio

Aquesta nova sèrie explica la vida d'un jove que acaba de sortir de la presó després de passar-hi sis anys per assassinar els seus pares.

Què sabem? El protagonista, Sergio, no ha dit res de res en els sis anys que ha estat tancat, i tampoc ha col·laborat amb la justícia, en definitiva, què va passar, qui és i quines intencions té en sortir, és tot un misteri.

  • La psiquiatra Ana Dussel i el seu equip han de seguir tots els moviments del jove per avaluar fins a quin punt pot suposar un perill per a la societat.

Quan? Aquesta sèrie s'estrenarà el pròxim 19 de maig i promet ser un gran retorn de l'actor espanyol Arón Piper.

XO, Kitty i El caballero negro

Dues sèries coreanes, però amb gèneres molt diferents. Besos Kitty, és una comèdia romàntica juvenil, mentre El caballero negro és una sèrie d'acció i aventura.

Background: XO, Kitty és un esperat spin-off de la saga A todos los chicos i explica la història de la germana petita de la Lara Jean, que viatja a Cora del Sud per estar amb la seva parella i per estudiar al mateix internat on va anar la seva mare.

Fubar

Una sèrie carregada d'acció protagonitzada pel reconegut actor Arnold Schwarzenegger, icònic pel seu paper a Terminator, s'estrena ara en el món de les sèries.

En profunditat: Un agent secret de la CIA intenta retirar-se, però abans ha de complir una última missió. La sorpresa arriba quan descobreix que la seva filla amb qui no té massa bona relació, també forma part de l'organització i hauran de treballar junts donant lloc a divertides situacions.

La madre

Aquesta pel·lícula s'estrena el pròxim divendres 12 de maig i la protagonitza Jennifer López qui encarna una assassina professional que haurà de decidir entre quedar-se al costat de la seva filla acabada de nàixer o allunyar-se d'ella per protegir-la.

  • Decideix la segona opció, però el segrest de la petita canviarà el curs de la història i portarà la mare a moure cel i terra per recuperar-la sana i salva.

Sangre y oro

Ambientada en l'any 1945, al final de la Segona Guerra Mundial, i explica la història d'un desertor alemany, una jove i valenta grangera i un grup de nazis.

Com funciona? Les històries dels tres protagonistes s'entrellacen en una trama intrigant i emocionant.

Tin & Tina

La trama d'aquesta pel·lícula és misteriosa i terrorífica. Una parella que perd els dos fills que esperava, adopta uns bessons, però l'obsessió dels infants per la religió aviat afecta la vida de la família.

Qui? Amb Milena Smit, Jaime Lorente i Anastasia Russo, entre d'altres, aquest thriller espanyol et deixarà fascinat.