Cultura i Pantalles
La sèrie Big Mouth.
Foto: La sèrie Big Mouth. | Netflix
Pantalles

Netflix cancel·la dues de les sèries més vistes de tota la seva història

Temps de lectura: 2 minuts
La sèrie Big Mouth.
Foto: La sèrie Big Mouth. | Netflix

La crisi que fa temps que pateix Netflix ha obligat la plataforma a prendre mesures dràstiques com ara ser molt més estricte amb les renovacions de les sèries. Ara, ha cancel·lat dues de les seves sèries més vistes.

Per què és important? Netflix ha perdut més d'un milió d'usuaris a Espanya des que va implementar la compartició dels comptes de pagament a principis de febrer.

  • La plataforma ha deixat de ser la líder en continguts online, avançada per la dreta per Amazon Prime.

Què ha passat? Netflix ha anunciat que la sèrie d'animació Big Mouth no tindrà més temporades tot i ser la més longeva de la plataforma.

  • La sèrie tot just ha renovat per fer una vuitena temporada, però Netflix ha dit ja que serà l'última.
  • De la mateixa manera ha quedat cancel·lat el spin off d'aquesta sèrie després de les dues temporades que ja porta en emissió.

En detall: La manera de tractar temes com el sexe a l'adolescència ha estat un dels motius que ha portat Big Mouth a acumular més de mil hores de visualització, a més de 50 milions de llars, i ha aconseguit situar-se al top 10 a una trentena de països.

  • La trama tracta sobre un grup d'adolescents que descobreixen tot el que és bo i tot el que és horrible de la pubertat.

Què han dit? "Big Mouth és un èxit imponent de la comèdia animada que farà història a Netflix per la seva longevitat", va explicar Gilly Wee, director d'animació per a adults de Netflix.

  • "Estem encantats que encara ens quedin dues temporades més divertides per compartir amb els fans abans que aquesta brillant història sobre la majoria d'edat arribi a la conclusió", ha afegit.

Previsions: La història creada per Nick Kroll i Andrew Goldberg que tant ha captivat l'audiència, estrenarà aquest 2023 la seva setena temporada i s'espera que la vuitena, i última, surti el 2024.

Etiquetes: Netflix Sèries