La Jungla
Carlos Cuevas, a 'Smiley'
Foto: Carlos Cuevas, a 'Smiley' | Netflix
Famosos

Netflix cancel·la la sèrie de Carlos Cuevas: no hi haurà segona temporada

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Carlos Cuevas, a 'Smiley'
Foto: Carlos Cuevas, a 'Smiley' | Netflix

Carlos Cuevas no tornarà a Netflix amb la segona temporada de Smiley. Així ho ha avançat el seu creador, Guillem Clua, en una entrevista a SER Catalunya.

Què en sabem? Després de l'estrena de Smiley el passat mes de desembre a Netflix, la plataforma i els seus creadors van deixar la porta oberta a una segona temporada. Segons ha detallat Guillem Clua, les parts han decidit finalment no renovar i cancel·lar la continuació de la sèrie. Una decisió presa de mutu acord, defensa el dramaturg.

En detall: Smiley és una adaptació de l'obra de teatre del mateix nom escrita per Guillem Clua, dirigida per Marta Pahissa i David M. Porras i produïda per Minoria Absoluta. Una història d'amor LGTBIQ+ protagonitzada pel Bruno i l'Àlex, que encarnen Miki Esparbé i Carlos Cuevas.

D'on venim? Malgrat la promoció que se'n va fer, i les bones crítiques que va rebre en els dies posteriors a l'estrena, Smiley no va entrar amb bon peu a Netflix en termes d'audiència. De fet, durant la primera setmana ni tan sols es va situar al top 10 de les produccions més vistes de parla no anglesa.

Per acabar: Smiley no tornarà a Netflix però sí que ho farà al teatre. Tal com ha explicat el mateix Guillem Clua, la seqüela de l'obra es podrà veure aviat als escenaris i narrarà el que passa vuit anys després que en Bruno i l'Àlex s'enamorin. "Qui sap, potser el 2030 tenim la continuació", s'ha aventurat el director sobre la possibilitat de fer nous rodatges d'aquí a uns anys.