La Jungla
Foto: | Cuatro
Televisió

Torna 'Password': Antena 3 recupera el mític concurs de Luján Argüelles

Barcelona.
Foto: | Cuatro

¿Abril...? ¡Cerral!. Aquest és, sens dubte, un dels diàlegs televisius més recordats de la primera dècada dels 2000. Elena Furiase no podia parar de riure i Luján Argüelles tampoc no se'n podia estar. Va passar a Password, el concurs de Cuatro que va estar en emissió fins el 2010. Dotze anys després, Atresmedia s'ha fet amb els drets del format.

Al detall: Atresmedia ha anunciat aquest dilluns a la fira internacional MIPCOM 2022 de Cannes que ha adquirit els drets de Password, tal com ha avançat Vertele. Tot i que no se'n coneixen més detalls, la idea del grup seria emetre el concurs a la cadena principal de l'empresa, Antena 3. El format ja ha obert els primers càstings per triar concursants.

Qui presentarà? Ara s'obren també les travesses per saber qui presentarà el nou Password d'Antena 3, que els espectadors recordaran amb Luján Argüelles al capdavant. Pocs mesos abans que Cuatro suprimís el concurs de la seva graella, la presentadora asturiana va ser rellevada per l'actriu Ana Milán.

Què és Password? El concurs d'endevinar el nombre màxim possible de paraules té el seu origen a l'estatunidenca CBS durant la dècada dels 60 —després va anar a parar a l'ABC—. El passat mes d'abril, després d'anys sense emetre's, es va saber que el conegut presentador Jimmy Fallon conduirà l'espai a l'NBC.

Antena 3, la cadena dels concursos: Amb la compra dels drets de Password, Antena 3 continua la seva forta aposta pel format concurs en pràcticament totes les seves franges. Des dels històrics La ruleta de la suerte i Pasapalabra —aquest últim recuperat després d'anys a Mediaset— a la tornada d'Atrapa un millón o els nous The Wheel i The 1% Club, previsions pels propers mesos.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió Antena 3