La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Marc Bartra embogeix amb aquesta foto de Jessica Goicoechea amb poca roba

Barcelona.
Foto: | Instagram

Marc Bartra, el que va ser jugador de futbol del Barcelona, i que ara juga de defensa en un equip de la lliga turca, està sortint, des de fa uns mesos, amb la model catalana, Jessica Goicoechea.

Què sabem? Goicoechea, a banda de model, també és empresària. La de Barcelona té una marca de roba pròpia, que s'anomena Goi, en honor al seu cognom. Una marca amb la qual, recentment, ha llençat al mercat la seva primera col·lecció de llenceria. Una col·lecció de roba interior molt sensual amb la que Jessica s'ha fotografiat i ha compartit les imatges en les seves xarxes socials. Unes imatges que han cridat molt l'atenció de la seva actual parella, Bartra. Tot i que de totes les captures que la de Barcelona ha publicat, n'hi ha hagut una que ha agradat especialment a Marc. La mostrem, a continuació.

La imatge: Va ser a mitjans de desembre, el dia 15 concretament, quan Jessica, a través de les xarxes socials, Instagram, va fer públic que llençava al mercat una línia de llenceria amb la seva marca de roba, Goi. Des de llavors, la model no para de compartir imatges seves amb roba interior, acumulant per publicació moltíssims comentaris i 'm'agrada' per part dels seus amics i seguidors. En les últimes hores, a través del compte d'Instagram de la marca de roba, Goicoechea ha compartit una imatge on apareix ella amb el cabell recollit amb una cua alta i lluint un model molt atrevit. Es tracta d'un sostenidor negre amb flames de foc estampades a conjunt amb una calceta, del mateix color i mateix estampat. Per rematar el seu impactant look, la model llueix uns guants llargs fins al colze, també negres amb flames de foc. Tot això mentre es recolza en una barra. "S'està venent ràpid", assegura la model, en anglès, fent referència a la col·lecció de llenceria que fa poc ha tret al mercat. La imatge és aquesta: 

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de GOI (@goi)

La reacció: La fotografia de Jessica suma més de 1900 'm'agrada' i té deu comentaris. Entre els missatges que ha rebut, en les últimes 24 hores, destaca el que li ha fet arribar Marc Bartra. L'ex de Melissa Jiménez li ha dedicat fins a tres emoticones. Les dues primeres són una fletxa negra que apunta cap amunt amb la paraula en anglès 'top'. Dues emoticones que fan referència al fet que Jessica llueix espectacular. La tercera emoticona és un cor vermell envoltat de flames de foc. Un missatge de Bartra on no calen paraules per demostrar que la parella està molt enamorada l'un de l'altre i que estan vivint l'inici de la seva relació de manera molt apassionada.

Per últim: La relació entre  Bartra i Goicoechea va fer-se oficial a finals de novembre, després que Marc, per error, compartís a les xarxes socials un vídeo on ell i ella, molt apassionats, apareixien ballant, abraçant-se i fent-se petons. Un vídeo que Bartra va esborrar segons després de publicar, però ja va ser tard perquè els seguidors de la parella, molt pendents, van capturar el moment i va començar a circular ràpidament per les xarxes. Una relació de la qual es va començar a especular a principis d'estiu, durant el mes de juny. Les primeres imatges de la parella van publicar-se a principis de desembre, després de ser enxampats a l'aeroport de Barcelona quan tornaven de passar un romàntic cap de setmana.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram