La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Mor a Hondures un treballador del programa 'Supervivientes' dies abans de la final

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

La cadena Telecinco viu un delicat moment a causa de la mort d'un treballador del programa Supervivientes, que aquest dijous 22 de juny celebra la gran final de l'edició d'enguany.

Què sabem? Males notícies per l'equip de treballadors del programa Supervivientes. I és que una persona que treballava darrere les càmeres, en l'equip tècnic, ha mort durant les últimes hores. Una tràgica i dura notícia de la qual han informat des de Telecinco. Per aquest motiu el programa d'ahir diumenge a la nit, presentat pel basc Ion Aramendi, va estar dedicat al treballador que ha perdut la vida.

Què ha passat? Linci Fernández, un dels integrants de l'equip que treballava en els Cayos Cochinos, situats a Hondures, ha perdut la vida. "Avui és un dia molt trist per la família de Supervivientes. Ens ha deixat Linci Fernández, un company nostre que forma part de l'equip tècnic que treballa a Hondures", deia Ion Aramendi ahir 18 de juny a la nit, en directe, només començar el programa.

En profunditat: Les causes de la mort no se saben, tot i que diferents mitjans de comunicació locals d'Hondures que asseguren que Linci hauria pogut morir a causa d'una parada cardíaca. Quan es practiqui l'autòpsia se sabran les causes exactes de la mort del treballador del programa Supervivientes. "No només era un company, sinó també un gran amic amb qui molts hem crescut. Sempre tindrà un lloc molt especial en els nostres cors", afegia el presentador de Mediaset, afectat per la notícia.

Per acabar: Linci Fernández ha perdut la vida pocs dies abans que el programa de supervivència celebri la seva gran final, que tindrà lloc a Madrid aquest dijous 22 de juny. Linci Fernández coneixia molt bé el programa de Telecinco, ja que feia 17 anys que treballava en el concurs de convivència més extrem de la televisió.

 

Categoria: La Jungla