La Jungla
Jonan i Alma es tallen els cabells a 'Supervivientes'
Foto: Jonan i Alma es tallen els cabells a 'Supervivientes' | Telecinco
Televisió

Adara, Jonan i Alma es rapen i dues exconcursants tornen a 'Supervivientes'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jonan i Alma es tallen els cabells a 'Supervivientes'
Foto: Jonan i Alma es tallen els cabells a 'Supervivientes' | Telecinco

La ‘taula de les temptacions’ ha arribat a Supervivientes 2023, on els concursants han tingut l’oportunitat de rebre recompenses a canvi de sacrificar alguna cosa de valor. A més, el programa ha anunciat que dues exconcursants viatjaran a Hondures.

En detall: La ‘taula de les temptacions’ ja es considera un clàssic de Supervivientes, on el programa els ofereix un dels seus desitjos a canvi d’acceptar una penitència significativa. En aquesta ocasió, Adara, Jonan, Alma i Asraf han estat els protagonistes.

  • Adara ha estat la primera a enfrontar-se amb el repte i, després de moltes negociacions, la concursant ha aconseguit un pastís de xocolata. Tot i això, Molinero ha rebut vàries penitències que acabarà de descobrir a Conexión Honduras: Estar un dia amb els ulls tapats, un altra lligada amb Jonan i Asraf, estar un dia sense parlar, un altre sense menjar del foc i tallar-se 15 centímetres el cabell.
  • Jonan ha aconseguit una hamburguesa vegana a canvi de rapar-se el cabell.
  • D’altra banda, Alma també ha decidit tallar-se el cabell 45 centímetres, a canvi d’obtenir dos plats gegants de pasta carbonara i una ració de brownie.
  • I l’altre protagonista ha estat Asraf, que ha acceptat anar seminú a canvi d’un kebab gran.

A més: L’altra gran notícia de la nit ha estat el retorn d’un dels moviments del programa que ja s’ha repetit en edicions anteriors, els fantasmes del passat. És a dir, concursants que han concursat al reality edicions anteriors, tindran l’oportunitat de tornar a Hondures per conviure uns dies amb els concursants.

  • Les escollides pel programa són Alexia Rivas i Ana María Aldón, que recordaran les aventures que van viure temps enrere.
  • Alexia s’ha mostrat molt agraïda per l’oportunitat i ha traslladat a la direcció del programa que vol poder llançar-se des de l’helicòpter, ja que a la seva edició no va poder: “Em vull llançar des de l’helicòpter, tinc una espineta...”.
  • D’altra banda, Aldón ha confessat que el programa li va canviar la vida: “Tinc moltes ganes d’anar perquè tinc comptes pendents i els resoldré”.