La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Alexia Rivas, del seu famós vídeo amb roba interior: "M'ha beneficiat"

Barcelona.
Foto: | Telecinco

Alexia Rivas, col·laboradora de Telecinco, ha visitat el programa Ares Revolution, a 8tv, amb motiu del Dia Mundial de la Televisió.

Què sabem? 8tv ha celebrat el Dia Mundial de la Televisió amb una programació molt especial. En total sis hores de directe i molts convidats. Entre ells Alexia Rivas, que ha parlat amb Ares Teixió sobre el seu polèmic passat. La presentadora li ha preguntat pel vídeo que va protagonitzar fa temps amb Alfonso Merlos, quan va ser enxampada caminant per casa del periodista amb roba interior mentre ell feia una entrevista a través del seu ordinador.

Què ha dit? Ares Teixidó ha volgut saber si el polèmic vídeo l'ha beneficiat o l'ha perjudicat. Alexia Rivas ha dit:

  • "M'ha donat l'oportunitat que la gent em conegui".
  • "Em va posar en el trampolí, si no hagués passat, no estaria aquí".
  • "Jo soc de pensar que tot passa per alguna cosa".
  • "Ho vaig passar com una merda i vaig estar destrossada".
  • "Potser havia de passar això perquè arribessin coses bones".

En profunditat: Va ser l'abril del 2020, en plena pandèmia del coronavirus i confinament, quan es va fer públic el vídeo d'Alexia Rivas passejant en roba interior per casa d'Alfonso Merlos. El periodista estava fent una entrevista en directe amb un col·lega seu quan, de cop i volta, la jove es va colar en el vídeo. Un polèmic vídeo que va ocupar moltes hores de televisió. I és que en aquell moment Alfonso Merlos estava sortint amb Marta López, col·laboradora de Sálvame. De manera que López es va assabentar que Merlos li estava sent infidel amb la jove Alexia Rivas. Un escàndol a tres bandes que es va denominar 'Merlos Place'.

Background: Alexia Rivas estava treballant com a reportera en el programa Socialité, presentat per Maria Patiño, quan el seu famós vídeo amb roba interior es va fer viral. En aquell moment va deixar el programa de Telecinco i va emprendre una dura batalla contra la cadena. Després de molts mesos de tensió, les coses es van calmar quan la mateixa cadena li va proposar a Alexia Rivas participar en l'última edició de Supervivientes. Des de llavors, Alexia Rivas no ha parat de participar en molts programes de la casa: Ya es mediodía, els debats de Pesadilla en el Paraíso o el programa Fiesta.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: 8TV Televisió