La Jungla
Yaiza, expulsada disciplinàriament de 'Supervivientes 2023'
Foto: Yaiza, expulsada disciplinàriament de 'Supervivientes 2023' | Telecinco
Televisió

'Supervivientes' expulsa Yaiza disciplinàriament per insults i amenaces als companys

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Yaiza, expulsada disciplinàriament de 'Supervivientes 2023'
Foto: Yaiza, expulsada disciplinàriament de 'Supervivientes 2023' | Telecinco

Supervivientes 2023 ha celebrat la gal·la més intensa d’aquesta edició. Després de l’esperada unificació la darrera setmana, els ànims s’han escalfat massa i les, fins ara, actituds fora de to de Yaiza s’han convertit en insults més greus i amenaces a companys, els quals han provocat l’expulsió disciplinària.

Què sabem: La nit ha començat amb Jorge Javier posant en context la situació en la qual es trobaven els concursants. Tot i haver-se dividit en dos grups els concursants per afinitat, Asraf anava a cuidar del foc, per la qual cosa havia d’apropar-se a la zona on es trobaven Yaiza, Ginés, Diego i Raquel Arias.

  • El càmera que es trobava amb ells treballant aquella nit es va absentar un moment per canviar les bateries de la càmera, quan va començar a sentir crits i insults molt greus, que es van frenar quan va arribar al lloc dels fets.
  • Jorge Javier ha demanat explicacions als concursants, però Diego i Raquel asseguraven que no van escoltar res.
  • A més, el càmera va aconseguir gravar com Ginés, la parella de Yaiza, l’avisava que ja s’apropava el càmera, per frenar-la: “que ja hi són les càmeres”.
  • Finalment, el programa tenia les imatges dels successos, on es demostrava que Yaiza havia insultat a Asraf amb termes com “maricona”. A més, la concursant havia dirigit amenaces tant al xicot d’Isa Pantoja com a Adara.

Al detall: Davant la situació extrema, el programa ha decidit que Yaiza havia d’abandonar el reality disciplinàriament pels insults i amenaces dirigits a Asraf i la seva reiterada actitud violenta.

  • Aquesta decisió ha suspès les nominacions d’aquesta setmana i, per tant, Asraf i Ginés han quedat directament salvats.
  • La reacció dels concursants ha estat de complet silenci i amb cares de sorpresa i irrellevància.

Què diu Jorge Javier: El presentador, a l’hora de comunicar la decisió del programa, ha demanat a Yaiza que es posés en peu: “A causa de la gravetat dels insults i amenaces de Yaiza contra Asraf, que el càmera del programa va poder escoltar perfectament, i davant de la reiterada actitud violenta de la concursant, Supervivientes 2023 ha decidit expulsar immediatament a la concursant”.

  • Després d’anunciar-ho, el públic i els col·laboradors a plató han sostingut la decisió del programa amb uns aplaudiments amb intensitat.