La Jungla
Ginés i Yaiza es retroben a 'Supervivientes'
Foto: Ginés i Yaiza es retroben a 'Supervivientes' | Telecinco
Televisió

Yaiza, nova concursant de 'Supervivientes': Ginés recula amb declaració d'amor

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ginés i Yaiza es retroben a 'Supervivientes'
Foto: Ginés i Yaiza es retroben a 'Supervivientes' | Telecinco

Després del culebrot de diumenge a Supervivientes amb el retrobament de Ginés amb la seva exdona i la seva filla, Yaiza ha viatjat a Hondures per retrobar-se amb Ginés, la seva parella actual. A més, el programa l’ha convertit el concursant oficial.

D’on venim: El darrer diumenge, a Conexión Honduras, Ginés va rebre la visita de la seva exdona i la seva filla. En descobrir que Isabel es trobava allà, no va poder evitar plorar i abraçar-la.

  • Després d’estar uns minuts amb ella, el concursant va deixar amb la boca oberta a tothom amb la seva decisió: “Si hagués de decidir entre Yaiza i Isabel, escolliria a Isabel”, justificant-se dient que havia compartit 32 anys de vida amb ella.
  • Mentrestant, Yaiza, la seva parella actual, ho veia des de plató. Davant la proposta de Ion Aramendi, la canària va abandonar la gala per dirigir-se a l’aeroport camí Hondures: “Que m’ho digui a la cara”.

Al detall: El surrealisme de la situació no ha acabat, ja que Carlos Sobera ha anunciat que Yaiza es converteix en concursant oficial de Supervivientes, després de la sortida de Gema Aldón.

En profunditat: El retrobament entre Yaiza i Ginés ha estat un puja i baixa d’emocions, però ha finalitzat com Yaiza esperava.

  • Només arribar, Yaiza ha assegurat que el concursant s’havia d’aclarir i donar-li la posició que li pertoca: “Mirant-me a mi has de dir el que sents, no el que penses. No has de fer res pels altres...”.
  • La canària ha utilitzat arguments contra la seva exdona, condicionant a Ginés: “Tu saps com han sigut els 34 anys del teu matrimoni. Si tu vols viure una altra vegada igual...”.
  • Després d’intercanviar unes paraules tots dos, el presentador ha preguntat com estava presentant Yaiza als seus companys: “Com la meva parella. Només l’estimo a ella, aquí em quedo”, ha dit Ginés després de fer-li un petó.